Κόσμος » Τέλος στη δυσοσμία προσπαθούν να βάλουν στο μετρό της Βιέννης
ΜΟΙΡΑΣΑΝ 14000 ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

Τέλος στη δυσοσμία προσπαθούν να βάλουν στο μετρό της Βιέννης

Τέλος στη δυσοσμία προσπαθούν να βάλουν στο μετρό της Βιέννης

Το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι δύσκολο ειδικά όταν κινείσαι με το μετρό. Ο κύριος λόγος είναι η δυσοσμία των επιβατών. Οι καύσωνες προκαλούν ιδρώτα και ο ιδρώτας άσχημες μυρωδιές. Φυσικά, όμως, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στο βιενέζικο μετρό μοιράστηκαν 14.000 αποσμητικά για να βάλουν τέλος στην κακοσμία και να φέρουν ένα κύμα φρεσκάδας στην καθημερινότητά τους, το φαινόμενο συναντάται παντού.

Το παράδοξο είναι ότι έγιναν ανάρπαστα, και εξαφανίστηκαν μέσα σε μια μέρα. Πλέον, προγραμματίζεται εκ νέου διανομή. Η ιδέα προήλθε από την εταιρεία μαζικών μεταφορών Wiener Linien, καθώς πολλές φορές είχαν ακούσει τα παράπονα των επιβατών ειδικά τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού. Κι έτσι φρόντισε να ανταμείψει την υπομονή που κάνουν.

Χαμογελαστές κοπέλες προσέφεραν τα αποσμητικά στον κόσμο που περνούσε. «Τα άρπαζαν από τα χέρια τους», δήλωσε ο Ντάνιελ Άμαν, εκπρόσωπος της Wiener Linien.

Φυσικά, προσπάθησε να μη δώσει περαιτέρω διάσταση στο θέμα της «καθαριότητας» των Βιενέζων σχολιάζοντας πως «σε όλες τις χώρες το ίδιο μυρίζουν».

Η δεύτερη διανομή αποσμητικών είναι στις επάλξεις. Μήπως να κάνουμε μια αρχή;

ΠΗΓΗ: Telegraph  

Διαβάστε επίσης: