Ελλάδα » Φθιώτιδα: Έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. όταν προσπάθησε να διαφύγει με μηχανή

Φθιώτιδα: Έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. όταν προσπάθησε να διαφύγει με μηχανή

Φθιώτιδα: Έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. όταν προσπάθησε να διαφύγει με μηχανή

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ έπεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/7) ένας εκ των μελών της διεθνούς σπείρας με τα ναρκωτικά που αποκάλυψε στη Φθιώτιδα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Πρόκειται για έναν 37χρονο Αλβανό που διέφευγε τη σύλληψη και είχε ρόλο στη φυτεία που αποκαλύφθηκε στο Καινούριο.

Τις τελευταίες δύο ημέρες μάλιστα κρυβόταν στα βουνά για αυτό και ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος, ωστόσο βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει ομοεθνή του για να τον μεταφέρει με μηχανή στην Αθήνα.

Το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 11:30’ αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Φθιώτιδας, σταμάτησαν στο ύψος των Λιβανατών για έλεγχο μία μηχανή με δύο επιβάτες που κινούνταν ύποπτα στην εθνική.

Όπως αποδείχτηκε συνοδηγός ήταν ο 37χρονος, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή του επίσης Αλβανού οδηγού της μηχανής αν έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση ή απλά βοηθούσε στη διαφυγή του ομοεθνή του.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (20/7) θα απολογηθούν ενώπιον των Δικαστικών Λειτουργών, οι τέσσερις από τους οκτώ που συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και την πώληση ναρκωτικών ουσιών. Οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: