Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » «Εγκαταλειμμένη η οδός Βόλου από την δημοτική αρχή Καλογιάννη… στην τύχη της»
ΜΑΡΙΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

«Εγκαταλειμμένη η οδός Βόλου από την δημοτική αρχή Καλογιάννη… στην τύχη της»

«Εγκαταλειμμένη η οδός Βόλου από την δημοτική αρχή Καλογιάννη… στην τύχη της»

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Ξηρομερίτης φέρνει εκ νέου στη δημοσιότητα το θέμα της επικινδυνότητας της οδού Βόλου επισημαίνοντας:

«-Τα φανάρια των διαβάσεων «μόνιμα» πράσινα  με τα οχήματα να αναπτύσσουν ταχύτητες πιο υψηλές από τα επιτρεπόμενα όρια.

-Διαγράμμιση στην άσφαλτο  για τις διαβάσεις στα φανάρια  δεν υπάρχουν.

-Η εικόνα ίδια ακριβώς και ευτυχώς που είναι καλοκαίρι ,καύσωνας και πολλοί έχουν φύγει με άδεια ώστε και η κίνηση να είναι μειωμένη και οι δημότες της περιοχής  αποφεύγουν την καθημερινότητα τους.

Δυστυχώς καμία προσπάθεια για την οδό Βόλου και την αλλαγή της. Επανέρχομαι ως οφείλω ως Δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων γιατί θα φτάσει ο Σεπτέμβριος και τα μικρότερα παιδιά θα βρεθούν μπροστά στους ίδιους κινδύνους καθώς και οι υπερήλικες.

Πρέπει να δράσουμε σήμερα. Να μπούνε καλαίσθητα κάγκελα όπου έχουν σημειωθεί τα τροχαία ή όπου αλλού χρειάζεται κατά μήκος των οδών μέχρι τις διαβάσεις για να προστατευθούν οι πεζοί και οι υπερήλικες και από δικά τους σφάλματα. Εμείς πρέπει να προστατέψουμε όσο μπορούμε ανήλικους και ηλικιωμένους.

Πιο συχνά, πιο πυκνά σημεία διαβάσεων με σήμανση στην άσφαλτο και πινακίδες προτεραιότητας για τους  πεζούς  όπου χρειάζεται και τοποθέτηση φαναριών όπου σας έχουμε τονίσει με παρεμβάσεις.

Η Δημοτική Αστυνομία να αναλάβει δράση και στην περιφέρεια της πόλης αλλά και στις συνοικίες χωρίς να αναλώνεται μόνο στο παραδοσιακό έργο στο κέντρου αφού και με τα έργα που γίνονται στο κέντρο  η κίνηση έχει πέσει αισθητά . Πολλά μπορούν να γίνουν από αύριο κιόλας γιατί έχουν χαθεί πολλά χρόνια και δυστυχώς πολλές ζωές .Δυστυχώς ο Δήμαρχος κωφεύει και αρέσκεται να απαντά μέσω τρίτων χωρίς επιχειρήματα ,με αναφορές για πριν 5 και 10 χρόνια για άλλες  δημοτικές αρχές!

Κύριε Δήμαρχε Καλογιάννη δεν σας  προτείνουμε να κάνετε την εκτροπή του Αχελώου αλλά να κάνετε διαγράμμιση διαβάσεων στην άσφαλτο , να βάλετε κάγκελα σε μια  οδό και δύο ακόμη φανάρια! Περάσανε 4 χρόνια και 2 μήνες από τις προηγούμενες εκλογές. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για τα παραπάνω…».

Διαβάστε επίσης: