Ελλάδα » Καταγγελίες για άτομο που τραυματίζει μωρά ερευνούν οι Αρχές

Καταγγελίες για άτομο που τραυματίζει μωρά ερευνούν οι Αρχές

Καταγγελίες για άτομο που τραυματίζει μωρά ερευνούν οι Αρχές

Μια περίεργη καταγγελία διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου. Πριν δύο ημέρες, μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε, ότι από άγνωστη αιτία κι ενώ βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, ανακάλυψε εκδορές στα άκρα του μωρού της, οι οποίες όμως δεν ήξερε, πώς είχαν συμβεί.

Η ίδια, καθώς δεν γνώριζε αν τις είχε προκαλέσει κάποιο άτομο και ποιο, δεν υπέβαλε μήνυση.

Το βράδυ της Τρίτης ένας πατέρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε πως ανακάλυψε στο σπίτι του, ότι το παιδί του έφερε εκδορές στα άκρα, ενώ είχε προηγηθεί βόλτα τους στο ίδιο εμπορικό κέντρο.

Επίσης δεν γνώριζε πώς προέκυψαν αυτές οι εκδορές, καθώς όμως επικαλέστηκε ότι άκουσε τις φήμες πως άγνωστη γυναίκα πλησιάζει και προκαλεί εκδορές με αιχμηρό αντικείμενο σε παιδιά, θορυβήθηκε και προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Επίσης όμως, δεν υπέβαλε μήνυση.

Καθώς δεν υπάρχει καταγγελία συγκεκριμένου ατόμου, πέρα από φήμες στο διαδίκτυο, αλλά επειδή υπήρξε και δεύτερη σχετική καταγγελία, για παν ενδεχόμενο οι τοπικές Αρχές πραγματοποιούν έρευνα, για να διαπιστώσουν, εάν όντως υφίσταται τέτοιο άτομο και τέτοια δραστηριότητα ή αν όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται σε υπερβολή.

Σημειώνεται, ότι τα περί προσαγωγών που αναφέρονται σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: