Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Φεστιβάλ σκόρδου στον Πλατύκαμπο

Φεστιβάλ σκόρδου στον Πλατύκαμπο

Φεστιβάλ σκόρδου στον Πλατύκαμπο

Συνεχίζονται οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ. Την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 19:30 στο εξωκλήσι του προφήτη Ηλία στο Νέο Περιβόλι θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 7:30 όρθρος και Θεία Λειτουργία. Την ίδια ημέρα η αντιδημαρχία της ΔΕ Πλατυκάμπου, η ΤΚ Πλατυκάμπου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, ο Σύλλογος Γυναικών και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Πλατυκάμπου στις 21:00 διοργανώνουν το «Φεστιβάλ σκόρδου και αγροτικών προϊόντων».

Φεστιβαλ σκόρδου

Βραδυά νεολαίας με τους «Διάθεση μαντζόρε” και Dj. Στο Ψυχικό στις 20:30 ο ΜΕΣ γυναικών Ψυχικού με τη συνδρομή της Τοπικής Κοινότητας διοργανώνουν μουσική βραδιά με την παραδοσιακό-λαϊκή ορχήστρα του Αραμπατζή. Στο Ζάππειο στις 21:30 ο Σύλλογος Γυναικών «Άγιος Αθανάσιος» διοργανώνει λαϊκή και δημοτική βραδιά όπου θα βραβευτούν οι μαθητές/τριες του χωριού που διακρίθηκαν.

Ψυχικό (1)

Το φεστιβάλ σκόρδου θα συνεχιστεί το Σάββατο 21.7, κεντρική βραδιά με έντεχνη και λαϊκή μουσική και την Κυριακή 22.7 με παραδοσιακό γλέντι με χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική.

Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Λαϊκή βραδιά - Ζάππειο

Διαβάστε επίσης: