Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » «Αντάμωμα Τζουξανιωτών» στην πλατεία της Δήμητρας

«Αντάμωμα Τζουξανιωτών» στην πλατεία της Δήμητρας

«Αντάμωμα Τζουξανιωτών» στην πλατεία της Δήμητρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Δήμητρας  προσκαλεί τα μέλη, τους συγχωριανούς και φίλους στην  καλοκαιρινή εκδήλωση-«Αντάμωμα Τζουξανιωτών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, στις 9:00μμ, στην Πλατεία του χωριού.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το 2018 αποτελεί μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Σύλλογό μας καθώς φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και παρουσίας στα δρώμενα του χωριού μας.  Τρεις δεκαετίες πολύμορφης δραστηριότητας όπου διαφορετικές γενιές ανθρώπων πορεύτηκαν μέσα από αυτή την προσπάθεια. Τρεις δεκαετίες πρόσθεσαν εκατοντάδες όμορφες αναμνήσεις σε όλους μας. Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε πως η εκδήλωσή μας έχει μια ξεχωριστή σημασία. Παράλληλα θα είναι η αφορμή για να «ανταμώσουν» όλοι οι «Τζουξανιώτες», να θυμηθεί ο καθένας πολλούς και πολλά που μας συνδέουν με το χωριό μας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παραστάσεις με παραδοσιακούς χορούς από το μεγάλο και το μικρό χορευτικό, απονομή αναμνηστικών σε παλιούς προέδρους, χορευτές, χοροδιδασκάλους του συλλόγου και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα των Βασίλη Μπαλογιάννη-κλαρίνο, Χρήστου Αγριόδημου-τραγούδι, Κώστα Μπαλογιάννη-πλήκτρα, Γιώργο Μαγαλιό –κρουστά/τραγούδι, Δημήτρη Σκότη -λαούτο/μπουζούκι/τραγούδι».

Διαβάστε επίσης: