Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/7

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

19.00 – Σήμερα εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, στο αίθριο του ισογείου, η έκθεση με τίτλο «190 Χρόνια Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων».

20.00 – Σήμερα το πρωί οι ομάδες από το το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με την επωνυμία «ΚΟΙΛΑΔΑ των ΤΕΜΠΩΝ» θα επισκεφθούν το Δήμαρχο του Δήμου Τεμπών κ. Κολλάτο και το απόγευμα την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στις 8.00 μ.μ. θα γίνει παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας υπό τους ήχους μουσικών όλων των χωρών και οι αποστολές θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία Λάρισας όπου θα δοθεί χορευτική παράσταση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

21.15 – Σήμερα η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλλει για τους μικρούς της φίλους την ταινία animation “Minions”. Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου και η είσοδος είναι δωρεάν.

21.30 – Την καλοκαιρινή εκδήλωσή του «Ολυμπιονίκεια 2018», προς τιμήν της παραολυμπιονίκου του χωριού Δέσποινας Μπατζιανούλη, διοργανώνει σήμερα ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης στην πλατεία του χωριού.

22.00 – Την ξεκαρδιστική, μοντέρνα κωμωδία «Πού θα κοιμηθείς απόψε;», προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 16 έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά.

Διαβάστε επίσης: