Ελλάδα » Λαμία: Έκλεισαν τη γέφυρα για να κάνουν πλάκα!

Λαμία: Έκλεισαν τη γέφυρα για να κάνουν πλάκα!

Λαμία: Έκλεισαν τη γέφυρα για να κάνουν πλάκα!

Ένας κάτοικος της περιοχής στις 5:00′ τα ξημερώματα προσπαθησε να διασχίσει τη γέφυρα Κωσταλεξiου στις Kομπόταδες. Η γέφυρα όμως ήταν κλειστή αφού στην είσοδό της υπήρχαν τοποθετημένες απαγορευτικές πινακίδες.

Ευτυχώς δεν την «πάτησε», όπως πολλοί άλλοι οδηγοί, οι οποίοι γύρισαν πίσω και έκαναν άλλη εναλλακτική διαδρομή, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα παραπάνω, καθυστερώντας φυσικά να πάνε στις δουλειές τους ή οπουδήποτε αλλού είχαν κανονίσει.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε κάποιοι νεαροί έκλεψαν τις πινακίδες από τα έργα που γίνονται ακριβώς δίπλα για την καινούργια γέφυρα και τις τοποθέτησαν πάνω στην παλιά, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να βρίσκουν τη γέφυρα κλειστή.

Για την κακόγουστη φάρσα ενημερώθηκε και η αστυνομία, ενώ όπως είπαν στο LamiaReport κάτοικοι της περιοχής το ίδιο «αστείο» έχει γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Καλό θα είναι λοιπόν οι οδηγοί που κινούνται από Λαμία προς Κομποτάδες – Κωσταλέξι κλπ, να είναι υποψιασμένοι και να ελέγχουν την κατάσταση, ώστε να μην ταλαιπωρούνται άδικα.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: