Ελλάδα » Ξανά για δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης

Ξανά για δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης

Ξανά για δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος ξανά για τον δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε και επισήμως ο Γιάννης Μπουτάρης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με θέμα «Επίσπευση Εκλογών».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε αντιδημάρχους, εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους Νομικών Προσώπων του δήμου για την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά τη δήλωση πως «θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών».

Η απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη είναι σε συνάρτηση με την επίσπευση του χρόνου των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς, μετά τις αλλαγές στον «Κλεισθένη» αυτές θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019.

Ο κ. Μπουτάρης, είχε πρόθεση να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του για τον δήμο Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι, ωστόσο, η αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών επέσπευσε τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται, πως στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της προέδρου, Φώφης Γεννηματά.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: