Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » «Ένας ουρανός μ’ αστέρια»
ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

«Ένας ουρανός μ’ αστέρια»

«Ένας ουρανός μ’ αστέρια»

Μια μαγική βραδιά απόλαυσε το κοινό, που κατέκλυσε τον όμορφο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τσαριτσάνης, το βράδυ της Τρίτης 10 Ιούλη.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (8)

Η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης υπό την διεύθυνσή της μαέστρου κ. Αλίνας Πάσχου που είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης μάγεψε το ακροατήριο με μια συναυλία-αφιέρωμα στον Μιμή Πλέσσα κάνοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τα Κινηματογραφικά τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που άφησαν εποχή.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (7)

Τραγούδια όπως «Καμαρούλα μια σταλιά», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Τόσα καλοκαίρια», «Crazy girl», «Οι χάντρες», ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής, το οποίο πολλές φορές συνόδεψε επανειλημμένα με ρυθμικά παλαμάκια και ξεσπούσε σε χειροκροτήματα στο τέλος κάθε τραγουδιού.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (6)

Την Χορωδία συνόδεψε πενταμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από τον Κώστα Αντωνίου στο πιάνο, τον Αντώνη Βλαχογιώργο στο βιολί, τον Γιώργο Κατσάρα στα κρουστά, τον Κώστα Πουτόκα στο μπουζούκι και τον Νικόλα Πάσχο στην τρομπέτα. Την επιμέλεια και την αφήγηση των κειμένων είχε η κ. Ασπασία Τζαβέλλα-Σαπουνά.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (5)

Την όμορφη συναυλία-αφιέρωμα με τίτλο «Ένας ουρανός μ” αστέρια» άνοιξε η παιδική χορωδία και τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου  παρουσιάζοντας ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Την επιμέλεια του μουσικοχορευτικού προγράμματος είχε η χοροδιδάσκαλος κ. Ελισσάβετ Πάσχου.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (4)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τσαριτσάνης κ. Αχιλλέας Μητσιμπόνας, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοί καθώς και πλήθος κόσμου από την Τσαριτσάνη και την επαρχία Ελασσόνας.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (3)

Το φιλόμουσο κοινό της περιοχής είχε μόνο θετικά σχόλια να κάνει φεύγοντας από την Συναυλία τόσο για την απόδοση της Χορωδίας όσο και για την άρτια διοργάνωση της συναυλίας από το Δ.Σ του Συλλόγου.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (2)

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (9)

Διαβάστε επίσης: