Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Αποτελέσματα για τους Παιδ. Σταθμούς τον Αύγουστο
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ»

Αποτελέσματα για τους Παιδ. Σταθμούς τον Αύγουστο

Αποτελέσματα για τους Παιδ. Σταθμούς τον Αύγουστο

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων ανακοινώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα «Μικρή Κατασκήνωση» για το μήνα Αύγουστο.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε  δύο Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων,  1ο  Π.Σ. (Αιόλου 2) & 5ο  Π.Σ. (Ρούσβελτ 46) για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 5 ετών.

Το ωράριο λειτουργίας είναι 07:00 π.μ. έως 16:00.

Τα ονόματα των επιλεγέντων παιδιών είναι αναρτημένα στους 1ο και 5ο Παιδικούς Σταθμούς και για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410 235322 και 2410 623082.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α) οι προσωρινοί πίνακες  μοριοδότησης των παιδιών που έχουν υποβάλλει αίτηση για να φιλοξενηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων για τη νέα περίοδο, με τη δυνατότητα υποβολής ένστασης επί της μοριοδότησης μέχρι τις 20/7/2018.

Τα οριστικά συνολικά αποτελέσματα για την κατανομή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, περιόδου Σεπτέμβριος 2018- Ιούλιος 2019, θα ανακοινωθούν αρχές Αυγούστου μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων για τους δικαιούχους voucher.

Διαβάστε επίσης: