Θεσσαλία » «Ψυχραιμία και υπομονή για τους δασικούς χάρτες»

«Ψυχραιμία και υπομονή για τους δασικούς χάρτες»

«Ψυχραιμία και υπομονή για τους δασικούς χάρτες»

Με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων  της Διεύθυνσης  Δασών Τρικάλων, των Δασαρχείων Τρικάλων ,Καλαμπάκας , γεωτεχνικών και πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων  η εκδήλωση του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας  του ΓΕΩΤ.Ε.Ε με θέμα: «Ανάρτηση Δασικών  Χαρτών στο Ν. Τρικάλων «.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και  χαιρέτισε εκ μέρους της Δ.Ε. ο Οργανωτικός Γραμματέας κος Απόστολος Κολίτσας –Γεωλόγος .

Στην εκδήλωση ,που συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων, τους Δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης  και το Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης.

Οι  ομιλητές κ.κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος , Δασολόγος – Δασαρχείο Καλαμπάκας ,  Ιωάννα-Μαρία Γούλα, Δασολόγος -μέλος  της Δ.Ε. και  Κωνσταντίνος Γρουσόπουλος – Δασολόγος, Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. αναφέρθηκαν στα προβλήματα που πιθανώς προκύπτουν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών  και συνέστησαν στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή στην αντιμετώπισή τους, καθόσον η σύνταξη του Δασολογίου αποτελεί μείζον ζήτημα και μέτρο ανάπτυξης της χώρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του προέδρου της Δ.Ε. κου Δημητρίου Ντογκούλη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

ΓΕΩΤΕΕ δασικοι χαρτες (3)

ΓΕΩΤΕΕ δασικοι χαρτες (4)

ΓΕΩΤΕΕ δασικοι χαρτες (1)

Διαβάστε επίσης: