Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα και Ελασσόνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα και Ελασσόνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα και Ελασσόνα

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοινώθηκαν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα και Ελασσόνα:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ηπείρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής της οδού και αντικατάστασης υπόγειου αγωγού ύδρευσης

«Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ηπείρου, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ανωτέρω οδό, από τη διασταύρωση της με την οδό 28η Οκτωβρίου έως τη διασταύρωση της με την οδό Μιαούλη, λόγω εκτέλεσης εργασιών που περιλαμβάνονται στην πέμπτη (5η) Φάση της μελέτης του έργου, ανακατασκευής της οδού Ηπείρου και αντικατάστασης του  υπόγειου αγωγού ύδρευσης και σε εκτέλεση της ανωτέρω (4) σχετικής έγκρισης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας–ΣτερεάςΕλλάδας/Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας, για χρονικό διάστημα τριάντα πέντε (35) ημερών, ήτοι από την Παρασκευή (13-07-2018) έως και την Πέμπτη (16-08-2018), ως κατωτέρω:

ΠΕΜΠΤΗ (5η) ΦΑΣΗ:

α)  Από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Μιαούλη

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηπείρου από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Μιαούλη (Ρ-8, Ρ-50 α, Ρ-49).

β) Διασταύρωση (Συμβολή) οδών Ηπείρου και Μιαούλη.

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων της συμβολής των οδών Ηπείρου – Μιαούλη. (Ρ-8, Ρ-50 α, Ρ-50 δ, Ρ-49).

2.Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.».

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού 6ης Οκτωβρίου στην πόλη της Ελασσόνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου

«1.Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στην οδό 6ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με την Μητροπολίτη  Ιακώβου έως τη συμβολή της με την οδό 1ης Μεραρχίας, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα της οδού, για την Πέμπτη (12-07-2018) και την Παρασκευή (13-07-2018) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου.

2.Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Ε.Δ.Α. Θεσσαλίας, μέσω των οδών  Γεωργάκη Ολυμπίου – Γρηγορίου Αυξεντίου – Καραολή και Δημητρίου».

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ελασσόνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου

«1.Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ελασσόνας και συγκεκριμένα τη μερική κατάληψη του οδοστρώματος στην οδό Μ. Ιακώβου, από τη συμβολή της με την 6ης Οκτωβρίου εως τη συμβολή της με την οδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Παρασκευή (13-07-2018) και τη Δευτέρα (16-07-2018), κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου.

2.Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής, από το εναπομείναν τμήμα της οδού».

Διαβάστε επίσης: