Οικονομία » 11 χρόνια Media Markt στη Λάρισα
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

11 χρόνια Media Markt στη Λάρισα

11 χρόνια Media Markt στη Λάρισα

Το κατάστημα της Media Markt στη Λάρισα μετρά 11 χρόνια λειτουργίας. Ανοίγοντας τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2007, έθεσε νέα δεδομένα στην αγορά συσκευών τεχνολογίας της πόλης. Με πάνω από 120.000 προϊόντα σε πάνω από 5.000τμ, έδωσε για πρώτη φορά στους κατοίκους της Λάρισας και των γύρω περιοχών την απόλυτη ελευθερία να βρουν τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους αλλά και στο χρηματικό ποσό που διαθέτουν.

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, το κατάστημα απασχολεί 30 άτομα από την πόλη που είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

media markt (13)

Συμπληρωματικά στα χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα, άμεσα προς παραλαβή από το κατάστημα, υπάρχει μία πλήρης γκάμα υπηρεσιών που θα επιτρέψει στους φίλους της Media Markt να απολαύσουν το προϊόν που αγόρασαν άμεσα και χωρίς προβλήματα.

Από την απλή παράδοση και εγκατάσταση συσκευών μέχρι και προηγμένες τεχνολογικά υπηρεσίες όπως το calibration της οθόνης των τηλεοράσεων για τέλειο φυσικό αποτέλεσμα, smartphone και laptop ready for use με εγκαταστημένα προγράμματα και application ώστε να είναι έτοιμα προς χρήση, express repair για άμεση επισκευή smartphone αλλά και same day delivery που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες με μικρό αντίτιμο να παραλάβουν τη συσκευή που αγόρασαν την ίδια κιόλας μέρα. Φανταστείτε να παραλαμβάνετε το ψυγείο ή την τηλεόρασή σας την ίδια κιόλας μέρα, ενώ για μικρότερα αντικείμενα η παράδοση μπορεί να γίνει εντός 2 ωρών!

media markt (17)

media markt (1)

Τη διεύθυνση του καταστήματος έχει αναλάβει εδώ και χρόνια ο Λαρισαίος Αντώνης Δημόπουλος, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στη Media Markt αλλά και βαθιά γνώση των αναγκών της πόλης, θα τον βρείτε στο κατάστημα, πάντα διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει προσωπικά.

media markt (5)

media markt (6)

media markt (7)

media markt (8)

media markt (9)

media markt (19)

media markt (20)

media markt (24)

media markt (26)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SUMMER 2018

Διαβάστε επίσης: