Παραπολιτικά » Πως εξελίσσονται τα έργα στο κέντρο της Λάρισας
ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

Πως εξελίσσονται τα έργα στο κέντρο της Λάρισας

Πως εξελίσσονται τα έργα στο κέντρο της Λάρισας

Με καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η εκτέλεση των σημαντικών έργων στο κέντρο της Λάρισας.

Στελέχη της δημοτικής αρχής εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα είναι έτοιμο το πρώτο τμήμα της οδού Μανδηλαρά, από την Ανθίμου Γαζή έως την Παπαναστασίου, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν στο επόμενο τμήμα από Παναναστασίου μέχρι Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εργασιών της Μανδηλαρά, εντοπίζονται και οι θέσεις για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων,  που θα εγκατασταθούν το επόμενο διάστημα.

Το έργο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξελίσσεται ικανοποιητικά με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο να παρεμβαίνει πρώτα στα πεζοδρόμια, με στόχο να υπάρχει η δυνατότητα κίνησης των πεζών και πρόσβασης στα καταστήματα.

Στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα στην Βενιζέλου και την Φιλελλήλων. Το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, αφού θα μιλάμε για την χρονική περίοδο με την  μεγαλύτερη όχληση.

Οπλιστείτε με μεγαλύτερη και αναγκαία για την περίσταση υπομονή. Στην δημοτική αρχή πάντως εμφανίζονται σίγουροι πως μετά από αυτή την περίοδο των τριών – τεσσάρων μηνών, οι Λαρισαίοι θα χαρούν για  το αποτέλεσμα.

Χρ.Μπ.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: