Κηδείες » Για τον Παναγιώτη Κατίνα
ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ

Για τον Παναγιώτη Κατίνα

Για τον Παναγιώτη Κατίνα

Σήμερα κλείσανε σαράντα μέρες από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Παναγιώτης Κατίνας ετών 42 με καταγωγή από τη Βερδικούσια και κάτοικος Γιάννουλης Λάρισας.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα ο Παναγιώτης Κατίνας ήτανε ένας άριστος και τρυφερός οικογενειάρχης, πατέρας δύο αγοριών, του Γρηγόρη ετών δεκατεσσάρων και του Γιώργου δώδεκα ετών.

Ο Παναγιώτης Κατίνας επέλεξε τη Γιάννουλη Λάρισας από το 1999 για να ξεκινήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Η αγάπη του για την περιοχή στην οποία μεγάλωσε τον ώθησε να είναι ο πρώτος νέος επιχειρηματίας της εποχής που επέλεξε την εκτός του πολυσύχναστου κέντρου «κίνηση», αυτή του  να μπορούν οι συντοπίτες του να επιλέγουν την  Γιάννουλη για να απολαύσουν την παρέα και την κοινωνικοποίηση με τους φίλους τους και όχι απαραίτητα το κέντρο της Λάρισας.

Έτσι άνοιξε το football cafeé με το οποίο και πέτυχε το σκοπό του. Η επιτυχία αυτή τον ώθησε να προχωρήσει στις ιδέες του και έτσι ίδρυσε το ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ, κατόπιν το playroom internet cafeé αργότερα το GIANNOULI STOP, το οποίο και έγινε σημείο αναφοράς της περιοχής για χρόνια. Στο GIANNOULI STOP συνέβη αυτό που ονειρευόταν ο Παναγιώτης Κατίνας. Το κοινό της Γιάννουλης, των γύρω περιοχών αλλά και μεγάλο μέρος του κοινού της Λάρισας το έκαναν στέκι τους.

ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον επιχειρηματικό κύκλο του Παναγιώτη ολοκλήρωσαν το ΝΟΤΕΣ inside και το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ. Κοντά στον Παναγιώτη Κατίνα εκπαιδεύτηκαν πάρα πολλοί νέοι της περιοχής, οι οποίοι αργότερα άνοιξαν τα δικά τους φτερά και επένδυσαν στο χώρο της διασκέδασης στην περιοχή, ενώ είναι μεγάλος ο αριθμός των οικογενειών οι οποίες «έζησαν» από την εργασία που τους πρόσφερε ο Π.Κ. Ο ίδιος λάτρευε την οικογένειά του και τα δύο του αγόρια ήτανε ο σκοπός της ζωής του. Η ιστορία του Π.Κ είναι η ιστορία ενός αυθεντικού Έλληνα οικογενειάρχη το όνειρο του οποίου ήτανε η δημιουργία μίας δεμένης οικογένειας για να παραδώσει κι εκείνος και η σύζυγός του Νίκη Μαυρίδου δύο μέλη στην κοινωνία που να έχουν μεγαλώσει με ηθικές αξίες και πολύ πολύ αγάπη. Ο χαρακτήρας του και οι βαθιές του ανθρώπινες αξίες ήτανε ξεχωριστές και η καλοσύνη ήτανε το καθημερινό του κίνητρο. Το τελευταίο διάστημα ένωσε τις δυνάμεις του με τον αγαπημένο του αδερφό Βασίλη Κατίνα και μαζί ξεκινήσανε τη LEADER κατασκευαστική εταιρία. Παρόλα τα άγχη της εποχής τα δύο αδέρφια κατάφεραν να σταθούν στην αγορά και μαζί σχεδιάζανε το μέλλον τους.

Η ζωή όμως αποφάσισε να χωρίσει ξαφνικά τον Παναγιώτη Κατίνα από την αγαπημένη του σύζυγο και τα λατρευτά του παιδιά το πρωινό της 26ης ημέρας του φετινού Μαΐου, με ανακοπή καρδιάς. Στο παντοτινό του ταξίδι είναι σίγουρο ότι στις αποσκευές του θα έχει την απέραντη αγάπη και αφοσίωση της συζύγου του και των δύο αγοριών του. Οι αξίες του Π.Κ είναι καλά εδραιωμένες στην καρδιά των παιδιών του και είναι σίγουρο ότι θα είναι η συνέχειά του. Καλό ταξίδι Παναγιώτη Κατίνα.

Ι.Σ.

Διαβάστε επίσης: