Ελλάδα » Άνοιξαν οι ουρανοί στη Φθιώτιδα (φωτ.)

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Φθιώτιδα (φωτ.)

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Φθιώτιδα (φωτ.)

Μπουρίνι σάρωσε τις ακτές του Μαλιακού – Δυνατή καταιγίδα και στη δυτική Φθιώτιδα – Φούσκωσε ο Ξηριάς στη Ροδίτσα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα σχεδόν σε όλη τη Φθιώτιδα, με την βροχόπτωση να είναι πιο έντονη κατά τόπους σε ορισμένες περιοχές δυτικά και βόρεια του νομού.

Στη δυτική Φθιώτιδα όπως μας ενημέρωσαν οδηγοί οι καθαριστήρες των αυτοκινήτων δεν προλάβαιναν να καθαρίσουν και ορισμένοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Καμηλόβρυσης χώματα και πέτρες έπεσαν μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς παρά τα έντονα φαινόμενα δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά ατυχήματα ή ζημιές.

Το μπουρίνι πέρασε και από τις ακτές της Ανατολικής Φθιώτιδας και της Λοκρίδας, κάνοντας άνω κάτω τις παραλίες και τα καταστήματα που ήταν γεμάτα κόσμο.

Προσοχή στον χείμαρρο της Ροδίτσας

Μην προσπαθήσετε για κανένα λόγο να περάσετε με το αυτοκίνητό σας από τον Ξηριά στη Ροδίτσα. Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Μπορεί μέσα στην πόλη τη Λαμίας να μην έριξε πολύ νερό όπως την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τα νερά που κατεβάζει ο χείμαρρος από το Δομοκό είναι πάρα πολλά και έχει καταστεί απροσπέλαστος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο Ξηριάς στη Ροδίτσα έχει φουσκώσει και έχει κατεβάσει πολύ νερό. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί όχι μόνο τώρα άλλα και τις επόμενες ώρες στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι παγίδα για όσους δεν το γνωρίζουν.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: