Λάρισα » Λάρισα: Έρευνες στον Πηνειό για το 12χρονο προσφυγόπουλο
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Λάρισα: Έρευνες στον Πηνειό για το 12χρονο προσφυγόπουλο

Λάρισα: Έρευνες στον Πηνειό για το 12χρονο προσφυγόπουλο

(φωτ. αρχείου)

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 12χρονο Σύριο Γιουσέφ Όσσο, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο την περασμένη Τρίτη 3 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου οι έρευνες θα στραφούν και πάλι στον Πηνειό Ποταμό, όπου τις προηγούμενες ημέρες στο ύψος του Κουτσόχερου βρέθηκαν στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Στις έρευνες θα μετάσχουν και πάλι Πυροσβέστες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας και της ΕΜΑΚ, όπως και αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι για την εξαφάνιση έχει δώσει στη δημοσιότητα την φωτογραφία του παιδιού, ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες, όπως και άλλα απαραίτητα στοιχεία.

Αναλυτικά, η αφίσα:

γιουσεφ

Σε ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει επισημάνει τα εξής:

«Στις 3/7/2018, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε ο Γιουσέφ (ον) Όσσο (επ) 12 ετών, συριακής καταγωγής,  από το Κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων, στην περιοχή Κουτσόχερο Λάρισας. Για την εξαφάνιση του ανήλικου ενημερωθήκαμε στις 4/07/2018 μεσημβρινές ώρες, ωστόσο, σήμερα λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού καθώς και την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να προβούμε στην δημοσιοποίησή του.

Ο Γιουσέφ (ον)  Όσσο( επ) έχει ύψος 1,50 μ.,  έχει καστανά μαλλιά και  μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

(Τελευταία ενημέρωση 16.00)

Οι έρευνες έληξαν άκαρπες σήμερα και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο Κυριακή.

(Τελευταία ενημέρωση 22.45)

Διαβάστε επίσης: