Παραπολιτικά » Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα με τον Στέργιο Πιτσιόρλα
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα με τον Στέργιο Πιτσιόρλα

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα με τον Στέργιο Πιτσιόρλα

Μπορεί το καλοκαίρι να οδεύει προς τα μέσα του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τείνει να… εξαφανιστεί η πολιτική δραστηριότητα στο ν. Λάρισας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ετοιμάζουν εκδήλωση και μάλιστα με ένα «βαρύ» όνομα του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης.

Πρόκειται για τον Στέργιο Πιτσιόρλα, υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο οποίος και θα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με πιθανότερο χώρο πραγματοποίησης το Χατζηγιάννειο.

Ο υφυπουργός – που έχει στον τομέα ευθύνης του και τις επενδύσεις – θα βρεθεί στη Λάρισα τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, ενώ θα αναφερθεί στη συμφωνία για το ελληνικό χρέος, όπως και στην «επόμενη ημέρα» για την Οικονομία μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος μέσα στον Αύγουστο.

Παράλληλα στο καλεντάρι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνεται μία ακόμη εκδήλωση με αυτοδιοικητικό χρώμα, σε συνέχεια της πρώτης αντίστοιχης συνάντησης που έγινε στη Νίκαια του Δ. Κιλελέρ.

Η πλέον πιθανή ημερομηνία είναι η Πέμπτη 12 Ιουλίου και η εκδήλωση θα γίνει στους Γόννους, στο εκεί δημοτικό κατάστημα, με συνδιοργανωτές την Οργάνωση Μελών του Δήμου Τεμπών και τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Προφανώς αναμένεται να επιβεβαιωθεί το  ιδιαίτερα θετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για τον δήμαρχο Τεμπών  Κώστα Κολλάτο

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: