Λάρισα » Αυτό είναι το 12χρονο προσφυγόπουλο που εξαφανίστηκε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Αυτό είναι το 12χρονο προσφυγόπουλο που εξαφανίστηκε

Αυτό είναι το 12χρονο προσφυγόπουλο που εξαφανίστηκε

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του 12χρονου Γιουσέφ Όσσο, παιδί με συριακή καταγωγή, το οποίο εξαφανίστηκε από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας την Τρίτη 3 Ιουλίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δώσει στη δημοσιότητα την φωτογραφία του παιδιού, ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες, όπως και άλλα απαραίτητα στοιχεία.

Αναλυτικά, η αφίσα:

γιουσεφ

Σε ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει τα εξής:

«Στις 3/7/2018, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε ο Γιουσέφ (ον) Όσσο (επ) 12 ετών, συριακής καταγωγής,  από το Κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων, στην περιοχή Κουτσόχερο Λάρισας. Για την εξαφάνιση του ανήλικου ενημερωθήκαμε στις 4/07/2018 μεσημβρινές ώρες, ωστόσο, σήμερα λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού καθώς και την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να προβούμε στην δημοσιοποίησή του.

Ο Γιουσέφ (ον)  Όσσο( επ) έχει ύψος 1,50 μ.,  έχει καστανά μαλλιά και  μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Διαβάστε επίσης: