Αθλητισμός » «Κανονικά στο AEL FC ARENA η προπόνηση»
Η ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ»

«Κανονικά στο AEL FC ARENA η προπόνηση»

«Κανονικά στο AEL FC ARENA η προπόνηση»

Νέα ανακοίνωση από τη «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», απάντηση στην πρωινή ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια:

«Σε απάντηση της πρότασης και αναφοράς του κ.Κουγια για την χρήση του γηπέδου επισημαίνουμε τα εξής , το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε με κρατικά χρήματα και όχι με τραπεζικά και ιδιωτικά κεφάλαια όπως το ΑΕΛ FC ARENA με υποθήκευση της περιουσίας του κ. Πηλαδάκη, άρα είναι άτοπο το να συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα.

Το μεγαλύτερο μέρος του  ανταλλάγματος, το οποίο συμφωνείται, είναι εκχωρημένο στην τράπεζα και όταν ΔΕΝ πληρώνει ο κ. Κούγιας (συμβαίνει πολύ συχνά ) πρέπει πληρώνει ο κ. Πηλαδάκης.

Επειδή σε κάθε τοποθέτηση του ο κ. Κούγιας αναφέρει, ακριβό γήπεδο κλπ αλλά ποτέ όμως τι ακριβώς αφορά αυτό το κοτέτσι (βλ. Κούγιας ) το οποίο χρησιμοποιούσε, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι, υπάρχει η δυνατότητα να μην κάνει χρήση το εστιατόριο και τις καντίνες, τα γραφεία, τις σουίτες, την μπουτίκ καθώς και το ράδιο.

Για την χρήση λοιπόν του γηπέδου, αυτό που τον καεί, με τους συνόδους χώρους (αποδυτήρια κλπ) και παρότι κατά δήλωση του κ. Κούγια έχει αυξηθεί το τηλεοπτικό έσοδο, μειώνουμε το κόστος σε 310.000 ευρώ + ΦΠΑ με λήξη παραχώρησης έως 15-6 κάθε επόμενου έτους, συν καθαρισμό, ευθύνη επισκευής ζημιών και φθορών, συντήρηση χλοοτάπητα, ασφαλιστήριο.

Τέλος η προπόνηση σήμερα θα γίνει κανονικά με απόφαση του κ. Πηλαδάκη, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μόνο και μόνο γιατί σέβεται την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα.

Δυστυχώς όμως από αύριο το γήπεδο θα κλείσει .

Οι  δημόσιες διαπραγματεύσεις δεν αποτελούν επιλογή μας και τις θεωρούμε ανούσιες και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: