Αθλητισμός » Επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου στα Αμπελάκια

Επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου στα Αμπελάκια

Επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου στα Αμπελάκια

Με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πολλών αθλητών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων διοργάνωσε τουρνουά 5×5 στα Αμπελάκια.

Ένα διήμερο διασκέδασης και αθλητισμού. Κυπελλούχος ομάδα για φέτος αναδείχθηκε ο Αλκοολικός Αστέρας (Γόννοι) και στην παιδική ομάδα  ampelakia fc (Αμπελάκια).

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν:

ambelakia (3)

Παιδικό τμήμα

Ampelakia United, Ampelakia F.C, Παναγία Αμπελακιώτισσα, Όλυμπος Γόννων, Ατρόμητος Γόννων.

Στο ανδρικό τμήμα

MARSEILLE, Chicken Winners (Ελάτεια), Στεάουα Κοκορετσίου, Ακυβέρνητοι, Παναγία Αμπελακιώτισσα, Αλκοολικός Αστέρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Κοντογιάννης.

ambelakia (2)

Τις βραβεύσεις στους αθλητές στην παιδική ομάδα πραγματοποίησε ο Αντώνης Χασιώτης, ιδιοκτήτης του καφενείου και ένας  εκ των χορηγών  της εκδήλωσης (Μύλος 1931) , στην  ανδρική  ομάδα ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας που στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρει τον Σύλλογο Αμπελακίων που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε μια τέτοια όμορφη εκδήλωση όπου συγκεντρώθηκαν ποδοσφαιριστές και μικρά παιδιά στα ιστορικά Αμπελάκια και από τα υπόλοιπα χωριά του δήμου μας για να συμμετέχουν στο τουρνουά .

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αμπελακίων κα Αναστασία Σερέτη ευχαρίστησε τις ομάδες που για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου  που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Αμπελακίων, όπως επίσης ευχαρίστησε τον ερυθρό σταυρό που το διήμερο πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες,τους χορηγούς της εκδήλωσης που για μια ακόμη μια χρονιά στήριξαν τον σύλλογο στο να πραγματοποιηθεί το τουρνουά καθως  και τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών για την συμμετοχή του στην εκδήλωση ως συνδιοργανωτής.

ambelakia (4)

Χορηγοί εκδήλωσης: ΔΡΑΚΩΤΟΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΦΩΚΑΙΔΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΡΑΜΜΗ, ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΤΑΚΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΖΙΩΓΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΖΑΒΑΡΑ, ΖΙΑΒΛΙΑΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑ, Popeye, OLYMPIK PARK (Λιούπας).

Διαβάστε επίσης: