Αθλητισμός » Ο «χαρτοπόλεμος» για το AEL FC ARENA
«ΒΡΟΧΗ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ

Ο «χαρτοπόλεμος» για το AEL FC ARENA

Ο «χαρτοπόλεμος» για το AEL FC ARENA

Σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών, ο «χαρτοπόλεμος» για το AEL FC ARENA έχει πάρει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις. Η αρχή έγινε χθες το μεσημέρι με τη δημοσιοποίηση του εξωδίκου της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τη «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» για να ακολουθήσουν από εκεί και μετά τα εξής:

Πηλαδάκης: «Χωρίς αίσθηση του μέτρου»

Αργά το βράδυ της Τρίτης ο κ. Κώστας Πηλαδάκης, μεγαλομέτοχος της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» ανακοίνωνε τα εξής:

«Προκαλεί λύπη το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν έχει αίσθηση του μέτρου και των ορίων. Η ανακοίνωση του έμμεσου μετόχου της ΠΑΕ βρίθει ανακριβειών και συκοφαντιών.

Το ότι η χρηματοδότηση της κατασκευής του Γηπέδου, δεν σχετίζεται με «θαλασσοδάνεια» (δηλαδή δάνεια χωρίς αντίκρυσμα), αποδεικνύεται από την ύπαρξη του ίδιου του Γηπέδου, που είναι ότι πιο σύγχρονο και όμορφο υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας.

Είναι το κόσμημα και το καμάρι των Λαρισαίων και των Θεσσαλών εν γένει. Και αυτό έγινε χάρη στον μόχθο και την επιμονή και υπομονή  ενός προσώπου που λέγεται Κώστας Πηλαδάκης

Η ζηλοφθονία είναι κακός σύμβουλος και δηλητηριώδες συναίσθημα.

Είναι απόλυτα αναληθές ότι η Κυπριακή Δικαιοσύνη ασχολείται με το συγκεκριμένο δάνειο ή με τον κ Πηλαδάκη ή εταιρείες του Ομίλου Πηλαδάκη.

Καλούμε τον έμμεσο μέτοχο να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά αναφέρει.

Είναι απόλυτα αναληθές ότι το Γήπεδο έχει μισθωθεί.

Η συμφωνία μεταξύ της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ και της ΠΑΕ είναι η παροχή υπηρεσιών με χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων συγκεκριμένες μέρες και ώρες και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ουδέποτε παραδόθηκε η κατοχή του Γηπέδου στην ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ας το καταλάβει ο κ Κούγιας.

2149

2149

Για αυτό η ΓΗΠΕΔΟ μπορεί να παραχωρεί το γήπεδο για άλλες εκδηλώσεις ή αγώνες σε οποιονδήποτε θέλει. Αυτό δεν γίνεται σε μια μίσθωση.

Ο πρωτοετής φοιτητής γνωρίζει τις μισθώσεις. Υπάρχουν όμως και μεικτές συμβάσεις για τους αποφοίτους της Νομικής. Αυτήν τη σύμβαση έχει υπογράψει.

Επίσης γνωρίζει ότι μια σύμβαση ορισμένου χρόνου (ας δει ο κ Κούγιας την επικεφαλίδα του συμφωνητικού που έχει υπογράψει) δεν ανανεώνεται αν δεν συμφωνούν και τα δύο μέρη. Η συμφωνία με την ΠΑΕ έληξε με τη λήξη της αγωνιστικής 2017-2018.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τον τσαμπουκά κανενός που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ΑΕΛ, της ομάδας μας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις  της συμφωνίας ΔΕΝ τηρήθηκαν από τον κ Κούγια και γι αυτό η ΓΗΠΕΔΟ δικαιούται να αρνηθεί να παράσχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Εφόσον συμμορφωθεί στους συμφωνημένους όρους και τις  προϋποθέσεις τότε μετά χαράς να υπογραφεί νέο συμφωνητικό που πρέπει να εξασφαλίζει όμως και την καταβολή του ετήσιου συμφωνημένου ανταλλάγματος.

Η έκταση παραχωρήθηκε για να φτιαχτούν αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι δημόσιες ή δωρεάν αλλά αντίθετα προβλέφθηκε ρητά ότι η ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑ όπως άλλωστε αντίστοιχα  και η ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, θα εισπράττουν κάθε έσοδο σε αντάλλαγμα του κόστους κατασκευής για κάποια χρόνια. Μετά από την παρέλευση των ετών αυτών το Γήπεδο θα περιέλθει στο Δημόσιο. Τότε όχι τώρα.

Στο μεταξύ ο κ Κούγιας θα πρέπει να απαντήσει :

-εάν ασφάλισε, όπως είχε υποχρέωση, τους οπαδούς που προσέρχονται στο γήπεδο ή όχι και αν παίζει με την ασφάλεια των αγώνων και της ακεραιότητας τους.

-εάν κάλυψε, όπως είχε υποχρέωση, τις ζημιές από τη χρήση και αν έχει υπογράψει με τα χέρια του τον όρο ότι αν δεν απακαθίστανται οι ζημιές δεν δικαιούται πρόσβασης στο γήπεδο.

-εάν πλήρωσε τις δαπάνες για ρεύμα, τα ενοίκια του ραδιοφώνου και των γραφείων (για αυτά υπάρχει μίσθωση κ Κούγια).

-εάν εμπόδισε αντισυμβατικά τη διάθεση των σουιτών που διαχειρίζεται η ΓΗΠΕΔΟ.

Ας κάνει ο κ Κούγιας όποια νομική ενέργεια θέλει.

Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει.

Ας τηρήσει την υπογραφή του και τότε το Γήπεδο είναι ανοιχτό. Τσαμπουκάδες δεν δεχόμαστε.

Είναι στο χέρι του.

* «Α και για να μην το ξεχάσω…..

Κύριε Κούγια

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που σας έβαλε πλάτη όπως του ζητήσατε στη δύσκολη πρώτη χρονιά της Β εθνικής

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ δεν τηρούσατε τις συμβατικές σας υποχρεώσεις στήριξε τη προσπάθεια σας όλα αυτά τα χρόνια….

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση σας μείωσε το κόστος σας κατά 40,000 για να σας βοηθήσει

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγους  μήνες  δέχτηκε να μην εισπράξει τα χρήματα που δικαιούται ώστε να τα πάρει η τράπεζα και τον οποίο ευχαριστήσατε δημοσίως

Και τέλος είμαι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια όπως εσείς δηλώσατε δημοσίως σας έσωσε τη ζωή και δεν θα το ξεχνάγατε ποτέ , αναλογίζομαι τι θα κάνατε αν το ξεχνάγατε».

Κούγιας: Πόσα θέλετε;

Άμεση απάντηση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια που το βράδυ της Τρίτης τόνισε μέσω προσωπικής του δήλωσης:

«Δυστυχώς οι μονίμως παρασκηνιακές ενέργειες του κ. Πηλαδάκη, οι οποίες δυστυχώς πάντοτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις προσφιλείς του ώρες, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα, με αναγκάζουν να απαντήσω προσωπικά σε όλα όσα αναφέρει στην, εξαιτίας του πανικού του, τελευταία μεταμεσονύκτια δήλωσή του, την οποία και διένειμε την κατάλληλη ώρα στην εφημερίδα Ελευθερία, ώστε να μην φαίνεται αύριο η απάντηση μου και σε κάποια περιθωριακά προσφιλή του sites, τα οποία ανήκουν σε κάποιους νεαρούς, οι οποίοι επειδή δεν είναι δημοσιογράφοι, του χρόνου δεν θα μπαίνουν καν στο AEL FC ARENA.

Κ. Πηλαδάκη επειδή κάνατε αναφορά ότι είμαι έμμεσος μέτοχος της ΑΕΛ, άρα υπάρχει και άμεσος μέτοχος, είμαι βέβαιος ότι σήμερα, όπως κάνουν όλοι οι άντρες, και αφού πρόκειται για την αγαπημένη σας ΑΕΛ, θα τον κατονομάσετε.

Θέλω να σας πω για πρώτη και για τελευταία φορά και για το λόγο αυτό θα ανεβάσω στο site της ΑΕΛ το Ε9 της φορολογικής μου δηλώσεως, ότι εγώ σε όλη μου τη ζωή και από τα 24 μου χρόνια που άρχισα να κυριαρχώ στο λειτούργημα μου, ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν είχα συνεταιρικά ούτε video club, ούτε συνέταιρο και προστάτη τον Branson, ούτε συνέταιρο και στήριγμα τον μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα τραγουδιστή τον Αντώνη Ρέμο, ούτε ποτέ πήρα δάνειο για να αγοράσω το οτιδήποτε.

Δυστυχώς για εσάς και το ελάχιστο έμμισθο ακροατήριο σας στη Λάρισα, ό,τι έχω αποκτήσει το έχω αποκτήσει με 44 χρόνια επιστημονικής εργασίας και όχι με προσωπικές γνωριμίες και απολαμβάνω το γεγονός ότι λες Αλέξης Κούγιας και εννοείς δικηγόρος και λες δικηγόρος και εννοείς Αλέξης Κούγιας.

Έτσι, και μπορείτε να το πληροφορηθείτε αυτό από τον κ. Πλεξίδα, αγόρασα , δυστυχώς για εσάς και τους έμμισθους φίλους σας στη Λάρισα, και τις μετοχές της ΑΕΛ και το προπονητήριο της ΑΕΛ.

Αν έχετε κάποια άλλη πληροφορία ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ 2018

Τώρα αφού υποστηρίζετε, ως νομικός πλέον, ότι δεν υπάρχει καμία σύμβαση μισθώσεως, θα σας παρακαλέσω να ρωτήσετε τον κ. Ευθυμίου για ποιο λόγο δεν το πρότεινε αυτό ως νομικό ισχυρισμό στο πρόσφατο δικαστήριο των μισθωτικών διαφορών που έγινε στις 17/5 στο Πρωτοδικείο Λαρίσης, όπου ζητάμε μείωση του μισθώματος κατά 50% και περιμένουμε την απόφαση.

Όσο για τον κωμικό ισχυρισμό σας ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει κλειδιά του γηπέδου, σας προκαλώ αύριο το πρωί να απαγορεύσετε την είσοδο τόσο στους υπαλλήλους της ΠΑΕ στα γραφεία μας, όσο και στους εκατοντάδες οπαδούς μας που αγοράζουν καθημερινά εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στους κ.κ. Μιχάλη Πράσινο και Οδυσσέα Γραμμένο, τους οποίους εμείς πληρώνουμε για να συντηρούν τον τραγικό χλοοτάπητα, τον οποίον πληρώνουμε με χρυσάφι και τον οποίον εσείς εγκαταστήσατε σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο.

Αλλά επειδή η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώνει, επιτέλους απαντήστε μόλις ξυπνήσετε, δηλαδή αύριο το μεσημέρι, τι ακριβώς θέλετε:

  1. Πόσα χρήματα θέλετε να σας καταβάλλουμε μηνιαίως για να χρησιμοποιούμε το AEL FC ARENA;
  2. Πόσο κοστίζουν τα υπόλοιπα που θέλετε για να μην συνεχίζεται αυτή η φαρσοκωμωδία;
  3. Σε ποια τράπεζα και μέχρι πότε κάθε μήνα θέλετε να σας πληρώνουμε;
  4. Πόσα θέλετε για την καφετέρια και τις καντίνες του γηπέδου;

Εφόσον απαντήσετε σήμερα δεσμεύομαι να αποδεχθώ δημοσίως κάθε όρο σας και δεσμεύομαι επίσης κάθε μήνα να δημοσιοποιώ τα εξτρέ των καταθέσεων.

Υ.Γ.1 Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι μου σώσατε τη ζωή πριν τρία χρόνια σε εκείνο το ραντεβού μας στη Μύκονο, αλλά έλεος, πόσο πρέπει να το πληρώσω αυτό στη ζωή μου;

Ήδη το έχω πληρώσει με 1.500.000€!

Υ.Γ.2 Πείτε σε αυτόν που γράψατε μαζί τη σημερινή απάντηση σας και του οποίου οι μπράβοι με χτύπησαν στη Βουλιαγμένη, ότι όσα κι αν προσπαθεί να κάνει εις βάρος μου ποτέ δεν θα πουλήσω τις μετοχές της  ΑΕΛ και ότι η Δικαιοσύνη τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ  έχει τον τελευταίο λόγο.

Υ.Γ.3 Εγώ την Πέμπτη στις 18:30 θα είμαι στο AEL FC ARENA μαζί με τους παίκτες μας, τους προπονητές μας, τους οπαδούς μας και τον ιερωμένο που θα κάνει τον αγιασμό. Εσείς που θα είστε;».

Η δημοσιοποίηση του Ε9

Μάλιστα στη συνέχεια ο κ. Κούγιας ανήρτησε και το Ε9 τονίζοντας:

«Όπως δεσμεύτηκα με τη σημερινή πρωινή μου δήλωση δημοσιοποιώ το Ε9 της φορολογικής μου δήλωσης και προκαλώ τον κ. Πηλαδάκη να κάνει το αυτό και ο ίδιος.

Εγώ, ο έμμεσος κατ” αυτόν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, είχα αυτή την περιουσιακή κατάσταση όταν αγόρασα την ΑΕΛ.

ΚΟΥΓΙΑΣ-Ε9

Αυτός που ήταν άμεσος μέτοχος της  ΠΑΕ ΑΕΛ, που πτώχευσε με χρεη 19 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να ανεβάσει ένα Ε9 από το οποίο να προκύπτει ότι οποτεδήποτε είχε αποκλειστική ιδιοκτησία, έστω και σε ένα ακίνητο, ώστε να προκύπτει το νόμιμο δικαίωμα στον Βγενόπουλο και στη Marfin να του δανείσει 129 εκατομμύρια ευρώ;

Αυτή είναι η απάντηση μου στον Πηλαδάκη και στο έμμισθο περιβάλλον του στη Λάρισα, που προσπαθούν να καταστρέψουν την προσπάθεια μου και να πάρω μόνο ηθική ικανοποίηση, αφού όπως όλοι γνωρίζουν, όταν είσαι ιδιοκτήτης ΠΑΕ μόνο ζημιά έχεις.

Εμένα τα χρήματα με τα οποία δημιουργώ την περιουσία μου, μου τα έδινε μέχρι τώρα και θα μου τα δίνει πάντοτε η επιστήμη μου.

Δεν θέλω να ανεβάσω στο site μας ούτε πόσων αυτοκινήτων είμαι ιδιοκτήτης ούτε άλλων περιουσιακών στοιχείων, εκ των οποίων ένα είναι γνωστό παγκοσμίως, λόγω του προηγούμενου ιδιοκτήτη του, ο οποίος ήταν αρχηγός κράτους».

Πηλαδάκης: Τηρήστε την υπογραφή σας

Νωρίς το μεσημέρι απάντησε για την «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», αλλά και ατομικά ο κ. Πηλαδάκης, επισημαίνοντας:

«Ο κ Κούγιας κατατρέχεται από περιττά άγχη πιο πολύ από το άγχος να τηρήσει την υπογραφή του.

Ο κ Πηλαδάκης δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, διοικητικά ή μετοχικά, με την ομάδα. Είναι και θα παραμείνει απλός φίλαθλος της ΑΕΛ. Ησυχάστε λοιπόν.

Εσείς είστε κ Κούγια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, του προπονητικού κλπ είτε απευθείας είτε μέσω εταιρειών (έμμεσα). Μην αγχώνεστε. Εκτός αν έχετε λόγο.

Αφήστε τα προσχηματικά ερωτήματα και τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις και τηρήστε τις συμφωνίες που υπογράψατε.

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ Κούγια.

  1. Το Γήπεδο δεν έχει μισθωθεί. Παραχωρείται για συγκεκριμένες μέρες και ώρες (τις αγωνιστικές και 1 προπόνηση) και υπό συγκεκριμένους όρους. Δεν τηρείτε τους όρους, δεν σας παραχωρούμε το χώρο ούτε τις λοιπές υπηρεσίες (πχ ρεύμα). Αλήθεια έχετε δει μισθωτή του οποίου το ρεύμα να πληρώνει ο ιδιοκτήτης;
  2. Αντίθετα, τα γραφεία, ο ραδιοφωνικός σταθμός κλπ έχουν μισθωθεί. Για αυτό, και μολονότι δεν έχετε πληρώσει τα μισθώματα και το ρεύμα, παρόλα αυτά, σεβόμενοι τον νόμο, θα έχετε πρόσβαση σε αυτά και μόνο. Και αυτό μέχρι να βγεί απόφαση εξώσεώς σας λόγω οφειλών και λόγω αυτοδίκαιης λήξης του συμφωνητικού για το Γήπεδο.

Ανοίξτε τα συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει και βρείτε τι πρέπει να κάνετε.

Αν δεν προλαβαίνετε, εμείς στωικά, για μια ακόμα φορά σας τα θυμίζουμε:

  1. Πληρώστε το αντάλλαγμα που συμφωνήσατε, και δώσαμε τα χέρια, ενώ λίγο καιρό μετά προσφύγατε δικαστικά για να πάρετε πίσω την υπογραφή σας. Και κυρίως εξασφαλίστε την πληρωμή του με τις εγγυήσεις για τις οποίες δεσμευτήκατε (εκχώρηση). Χωρίς αυτές τις εγγυήσεις, παραχώρηση του Γηπέδου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι απλό. Χωνέψτε το.

Προσέλθετε λοιπόν σήμερα και υπογράψτε νέο -πλέον- συμφωνητικό με το αντάλλαγμα που πέρσι συμφωνήσαμε και τις αντίστοιχες εγγυήσεις.  Μετά δημοσιοποιήστε το κιόλας.

  1. Ασφαλίστε τους φιλάθλους και τους αγώνες με το κατάλληλο ασφαλιστήριο ΑΜΕΣΑ και πάψτε να παίζετε με την ασφάλεια τόσων ανθρώπων. Το αναμένουμε και μετά δημοσιοποιήστε το κιόλας.
  2. Πληρώστε το ρεύμα που καταναλώνετε και τα ενοίκια των χώρων που έχετε μισθώσει (αυτά είναι μισθωμένα πράγματι ενώ το γήπεδο, ως αγωνιστικός χώρος, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ). Μετά δημοσιοποιήστε τα εξτρέ.
  3. Αποκαταστήστε τις ζημιές στα καθίσματα, τις οθόνες κλπ. Τηρήστε την υπογραφή σας που λέει ότι μετά από κάθε αγώνα θα αποκαθιστούσατε τις ζημιές αλλιώς δεχόσασταν να μην ξαναμπείτε στο γήπεδο. Μετά δημοσιοποιήστε τις εργασίες.

Αλλιώς, αν δεν τα κάνετε, θα αποδειχθεί ότι υπογράψατε τα συμφωνητικά με σκοπό να μην τα τηρήσετε.

Ποτέ δεν μας άρεσε ,  ούτε μας εξέφραζε η δημόσια αντιπαράθεση  , εσείς το επιλέγετε  και αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε για να πούμε την αλήθεια και μόνο , το γήπεδο θα το χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ εάν υπογράψετε νέα σύμβαση ,γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις , έχετε το χρόνο σήμερα να πράξετε όλα τα παραπάνω.

Εάν δεν το κάνετε  η ευθύνη βαραίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εσάς, η ομάδα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Γήπεδο με δική σας υπαιτιότητα.

Τέρμα τα ψέματα».

Κούγιας: Πόσα θέλετε;

Και η νέα απάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κούγια στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ευτυχώς σήμερα ο κ. Πηλαδάκης ξύπνησε νωρίς κι ευτυχώς, παρ’ ότι αγουροξυπνημένος, κατάλαβε ότι η ύπουλη και συκοφαντική τοποθέτηση του περί εμμέσου μετόχου ήταν γι’ αυτόν πολύ επικίνδυνη και ακραία νομικά κολάσιμη και με μεγάλες αποζημιώσεις, ώστε να συνεχίζει να την υποστηρίζει.

Όμως επειδή συνεχίζει να λειτουργεί ύπουλα και παρασκηνιακά, του υπενθυμίζω, αν και το γνωρίζει, ότι οι μετοχές της ΑΕΛ ανήκουν στην εταιρεία Ανίκητο Άλογο, της οποίας οι μετοχές κατά 99,8% ανήκουν σε μένα και το 0,2% ανήκει για νομικούς λόγους, κάτι το οποίο επίσης γνωρίζει, στον Διευθύνοντα Σύμβολο κ. Σωτήρη Μάρκου.

Άρα το πρώτο παραμύθι τελείωσε…

Πάμε τώρα στο δεύτερο που είναι αυτό που τον καίει.

Μπορεί να δηλώσει τώρα δημοσίως πόσα χρήματα θέλει για τη χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, του χλοοτάπητα, των αποδυτηρίων και του πάρκινγκ του λεωφορείου;

Πόσα χρήματα θέλει για τα γραφεία της ΑΕΛ και πόσα για το ραδιόφωνο;

Πόσα χρήματα θέλει για την καφετέρια και τις καντίνες;

Κι εγώ δεσμεύομαι ότι σε μισή ώρα από την ώρα που θα τοποθετηθεί δημοσίως, δηλαδή σήμερα, θα του εκχωρήσω ανάλογα με ποιους χώρους θα κρατήσω (γραφεία, καφετέρια, ραδιόφωνο) αντίστοιχο ποσό από το τηλεοπτικό μας συμβόλαιο, το οποίο πλέον δεν διαχειρίζεται η διοργανώτρια αρχή, γι αυτό άλλωστε και μόνο ανησυχεί…

Λυπάμαι που αναγκάστηκα να δημοσιοποιήσω μέρος της ακίνητης περιουσίας μου (μόνο αυτό που είναι απευθείας στο όνομα μου) σε αυτές τις δύσκολες μέρες ,αλλά η ανοχή έχει και τα όρια της και έτσι πλέον είμαι βέβαιος ότι θα «βουλώσουν» το βρώμικο στόμα τους κάποιοι, αφού πλέον κανείς δεν δικαιούται να υποστηρίζει ή να εκφράζει εκ του πονηρού απορίες για το πώς είναι δυνατόν μόνος μου να καλύπτω το παθητικό της ΑΕΛ».

 

 

Διαβάστε επίσης: