Θεσσαλία » «Έφυγε» στο ΠΓΝΛ 47χρονος που είχε τραυματιστεί στη Σκόπελο

«Έφυγε» στο ΠΓΝΛ 47χρονος που είχε τραυματιστεί στη Σκόπελο

«Έφυγε» στο ΠΓΝΛ 47χρονος που είχε τραυματιστεί στη Σκόπελο

Μοιραία στάθηκε η κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πτώση σκάλας στο σπίτι του στη Γλώσσα Σκοπέλου, για έναν 47χρονο καθηγητή μουσικής, που υπέκυψε μετά από νοσηλεία του στη ΜΕΘ, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

λαρυγγακης

Ο λόγος για τον Γεώργιο Λαρυγγάκη, που κατέλιπε σύζυγο, καθηγήτρια στο Μουσικό Σχολείο και δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 και 4,5 χρονών, ενώ παρέδιδε μαθήματα μουσικής ιδιωτικά.

Ο άτυχος 47χρονος, έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού του στη Γλώσσα Σκοπέλου στις 5 Μαΐου 2018, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Αρχικά έγινε στο Νοσοκομείο Βόλου χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρισκόταν σε κώμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε.

Ο Γιώργος Λαρυγγάκης ήταν ο δημιουργός της Φιλαρμονικής Ν. Αγχιάλου και μαέστρος για 12 χρόνια, ενώ διετέλεσε για πέντε χρόνια στη Φιλαρμονική του πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας.

Ήταν πτυχιούχος σύνθεσης με μετεκπαίδευση δι’ αλληλογραφίας στην Αμερική στην Παιδαγωγική Ψυχολογία, ενώ δίδαξε ως αναπληρωτής σε πολλά σχολεία του Βόλου και της Θεσσαλίας επί σειρά ετών και ήταν βασικό στέλεχος της Σχολής Τραγουδάρα στο Βόλο.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Διαβάστε επίσης: