Αθλητισμός » Απειλές θανάτου σε παίκτες της Κολομβίας

Απειλές θανάτου σε παίκτες της Κολομβίας

Απειλές θανάτου σε παίκτες της Κολομβίας

Μνήμες… Αντρές Εσκομπάρ ξύπνησαν στην Κολομβία, μετά την ήττα της ομάδας του Πέκερμαν από την Αγγλία στους «16» του Μουντιάλ 2018 και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν από 24 χρόνια (σ.σ. στο Μουντιάλ του 1994), ο άτυχος ποδοσφαιριστής έπεφτε νεκρός από σφαίρες, λόγω ενός αυτογκόλ που είχε βάλει στο παιχνίδι της Κολομβίας με την ΗΠΑ.

Στο στόχαστρο πλέον βρίσκονται οι Ουρίμπε και Μπάκα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα, στερώντας την πρόκριση στα προημιτελικά από τους «καφετέρος».

Οι δύο «μοιραίοι» παίκτες δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, με τα περισσότερα μηνύματα να αφορούν τον Κάρλος Μπάκα.  «Πέθανε Κάρλος Μπάκα. Π… γιε. Κανείς δεν σε θέλει. Μην επιστρέψεις σ’ αυτήν την χώρα», έγραψε ένας οπαδός στο twitter.

«Σας ευχαριστώ όλους εκτός από τον τρεις φορές π… γιο, άχρηστο, νεκρός, Κάρλος Μπάκα. Μη γυρίσεις», έγραψε ένας άλλος στα social media. «Σε μισώ Κάρλος Μπάκα, σας μισώ όλους, μισώ την αδιαφορία σου, το ζωώδες επίθετό σου, και το κωλοπαίχνιδό σου. Είσαι χειρότερος από τον καρκίνο, το λιγότερο να πας στο γιατρό και να σου βρουν ότι έχεις», υποστήριξε άλλος ανεγκέφαλος οπαδός.

Εμετικά μηνύματα δέχθηκε κι ο Ουρίμπε. «Είσαι σκ… ελπίζω να πεθάνεις» και «Αυτός ήταν ο Ματέους Ουρίμπε, αυτός ο άντρας είναι ήδη νεκρός», έγραψαν οργισμένοι Κολομβιανοί.

Διαβάστε επίσης: