Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Πολύτεκνοι της Ελασσόνας στον Δ. Παπαδημόπουλο

Πολύτεκνοι της Ελασσόνας στον Δ. Παπαδημόπουλο

Πολύτεκνοι της Ελασσόνας στον Δ. Παπαδημόπουλο

Τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Λάρισας Δημήτρη Παπαδημόπουλο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά το νέο Δ.Σ. των πολυτέκνων του Δήμου Ελασσόνας.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα προβλήματα των πολυτέκνων οικογενειών της επαρχίας ειδικότερα, αλλά και το σοβαρότατο ζήτημα της δημοσιογραφικής γήρανσης του πληθυσμού της χώρας μας, το οποίο ήδη εδώ και χρόνια αποτελεί απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Κοινές ήταν οι διαπιστώσεις ότι η πολιτεία δεν διαθέτει τα απαραίτητα αντανακλαστικά ως προς την αντιμετώπιση της κατάστασης. Επιπροσθέτως, η εγκατάλειψη της υπαίθρου, ο εξοστρακισμός του παραδοσιακού τρόπου ζωής, η άνομη νομιμοποίηση των εκτρώσεων, η μετανάστευση, η οικονομική κρίση καθώς και η αποξένωση του σύγχρονου ανθρώπου από τον Τριαδικό Θεό συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που σταδιακά αλλά σταθερά αποσυνθέτει τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής οικογένειας.

Γι’ αυτό αναπόδραστα προκύπτει η ανάγκη στήριξης του θεσμού της οικογένειας, η δημιουργία κατάλληλων κινήτρων για τα νέα ζευγάρια και η άμεση και το κατά δύναμιν αποτελεσματική συνδρομή τόσο της Πολιτείας όσο κι άλλων φορέων, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Παπαδημόπουλος ευχήθηκε καλή θητεία στο νεοκλεγέν Δ.Σ. και διαβεβαίωσε τους πολύτεκνους ότι η Περιφέρεια, όπως επανειλημμένως και αποδεδειγμένως ανταποκρίθηκε στο παρελθόν, με την ίδια θέρμη θα στέκεται αρωγός στα προβλήματά τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Παπακώστας ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημόπουλο για τη μέχρι τώρα συνεργασία, ελπίζοντας βασίμως για τη συνέχισή της. Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμα ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Μπολούσης, ο Ταμίας κ. Αθανάσιος Καζάκης, η Γραμματέας κ. Αναστασία Λιάπη- Προβίδα και το μέλος κ. Γεώργιος Χριστόδουλος».

Διαβάστε επίσης: