Αθλητισμός » ΠΑΕ ΑΕΛ: Ακύρωσε τη μεταγραφή Μπάτχα λόγω της… «Μεγάλης Αλβανίας»

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ακύρωσε τη μεταγραφή Μπάτχα λόγω της… «Μεγάλης Αλβανίας»

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ακύρωσε τη μεταγραφή Μπάτχα λόγω της… «Μεγάλης Αλβανίας»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της έδωσε στην δημοσιότητα το sms του Βασίλη Βάνη προς τον μάνατζερ του Ίντριζ Μπάτχα, για τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του τελευταίου στους «βυσσινί».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο μήνυμα του τεχνικού διευθυντή, ο βασικός λόγος αφορά μία φωτογραφία του Αλβανού ποδοσφαιριστή στο instagram με το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».

ΒΑΤΗΑ-696x722

Μεταξύ άλλων στο μήνυμα Βάνη προς τον Ρουμάνο μάνατζερ του Μπάτχα αναφέρεται: «Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ” απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριασού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».

ΒΑΝΗΣ-ΜΗΝΥΜΑ

Διαβάστε επίσης: