Αθλητισμός » Ο Μαντζανάς απόλυτος «κυρίαρχος» στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Μαντζανάς απόλυτος «κυρίαρχος» στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Μαντζανάς απόλυτος «κυρίαρχος» στον Απόλλωνα Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τη χθεσινή γενική συνέλευση:

«Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (02/07) το βράδυ η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας παρουσία πολλών μελών και φιλάθλων της ομάδας στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Τον λόγο πήρε ο μεγαλομέτoχος της λαρισινής ομάδας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς ο οποίος και έκανε ένα μίνι οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, χαρακτηρίζοντας σαν μια άνετη παραμονή την αγωνιστική παρουσία της ομάδος στον χώρο της Football League.

Κατόπιν αναφέρθηκε στην «λάσπη» που δέχθηκε ο ίδιος και η διοίκηση του, όλο το προηγούμενο διάστημα, χαρακτηρίζοντας αήθη τα όσα ακούσθηκαν ή γράφηκαν, τεκμηριώνοντας την άποψη του, με αριθμούς και απογοητευμένος μάλιστα από την στάση που κράτησαν κάποιοι άνθρωποι, από την «οικογένεια» του Απόλλωνα, που τους θεωρούσε «δικούς» του, αυτοδίκαια.

Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση κατόπιν στην οποία δεν έλειψαν φυσικά κάποιες μεμονωμένες εσωτερικές αντεγκλήσεις, όμως κοινός παρονομαστής ήταν τα «πιστεύω» του κ. Μαντζανά, στα οποία συμφώνησαν όλοι οι παραβρισκόμενοι.

Στην ουσία του θέματος είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνεχίζει ακόμη πιο δυνατός και ικανός να οδηγήσει τον Απόλλωνα Λάρισας, σε ακόμη υψηλότερα βαθμολογικά επίπεδα, αφού ανέλυσε επ’ ακριβώς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχει αποπληρώσει οφειλές σε παίκτες που ήθελε να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ ήδη σχεδιάζει τον Απόλλωνα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Football League, σκεπτόμενος στο να βρει λύσεις στις όποιες «άδικες» προσφυγές έγιναν εναντίον της ομάδας.

Συμπερασματικά η λαρισινή ομάδα χάρη στην μεγαλοσύνη του προέδρου της κ. Μαντζανά, που και φέτος θα χρηματοδοτήσει μόνος του, τον Απόλλωνα, συνεχίζει τον βίο της, υποσχόμενη νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις στα όρια του ανθρωπίνως επιτρεπτού, με την αιρετή βοήθεια όλων όσων ενδιαφέρονται για το καλύτερο του «κυανόλευκου» συλλόγου.

Παράλληλα τόνισε ότι θα πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις και ότι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, με την εν γένει παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Football League, που η έδρα της θα είναι η φυσική της έδρα, το γήπεδο Φιλιππούπολης».

Διαβάστε επίσης: