Ελλάδα » Ο «καλός Σαμαρείτης» είχε διεστραμμένες ορέξεις…

Ο «καλός Σαμαρείτης» είχε διεστραμμένες ορέξεις…

Ο «καλός Σαμαρείτης» είχε διεστραμμένες ορέξεις…

Σε ποινή κάθειρξης 11 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου 79χρονο Kρητικό για την κατηγορία της αποπλάνησης ενός μικρού κοριτσιού από την ηλικία των 8-9 ετών. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη ενώ στον υπερήλικα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ωστόσο αποφάσισε η έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης κάθε πρώτο πενθήμερο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του αλλά και της απαγόρευσης να πλησιάζει το κορίτσι και την οικογένεια του σε απόσταση μισού χιλιομέτρου.

Πρόκειται για μία τραγική υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην πόλη του Αγίου Νικολάου όπου εκτυλίχθηκαν τα περιστατικά. Ο υπερήλικας γείτονας και συγγενής της οικογένειας κατηγορείται ότι προσέγγισε την μικρή αλλά και τα αδέρφια της εκμεταλλευόμενος το άσχημο οικογενειακό τους περιβάλλον. Ζούσαν πολύ φτωχικά με γονείς που δεν ήταν σε θέση λόγω διαφόρων προβλημάτων (αλκοολισμού) να τα στηρίξουν. Εκείνος παρουσιάστηκε ως ο «καλός Σαμαρείτης» που τα φρόντιζε, τα ταίζε, ασχολούνταν με τα μαθήματα τους, έπαιζε μαζί τους κρυφτό.

Ωστόσο οι προθέσεις του ήταν άλλες, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο. Ο υπερήλικας άρχισε να θωπεύει το κοριτσάκι, να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος του σχεδόν σε καθημερινή βάση για χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που, όπως ειπώθηκε, διαμόρφωσε την πορεία του δυστυχώς.

Ο ίδιος επέμεινε στην αθωότητα του, αρνούμενος την κατηγορία της αποπλάνησης.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: