Έξοδος » Bier Center: Aνακαλύψτε τον εκπληκτικό κόσμο του ζύθου
O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΛΑΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ...

Bier Center: Aνακαλύψτε τον εκπληκτικό κόσμο του ζύθου

Bier Center: Aνακαλύψτε τον εκπληκτικό κόσμο του ζύθου

Αν θέλετε να μπείτε στο μοναδικό κόσμο του ζύθου, τότε ο προορισμός στη Λάρισα δεν είναι άλλος από το Bier Center που βρίσκεται στην Ανθίμου Γαζή 26. Εκεί θα βρείτε πάνω από 420 κωδικούς μπύρας για κάθε γούστο και προτίμηση. Αν βρεθείτε στο χώρο μην αντισταθείτε σε αυτή τη μύηση, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα ξεχωριστά μονοπάτια γεύσης και εμπειρίας.

Bier Center (9)

Μπαίνοντας στο χώρο ο «ουρανός» είναι γεμάτος από κάθε λογής ποτήρι μπύρας που μπορείτε να φανταστείτε. Γύρω σου εκατοντάδες διαφορετικές μπύρες περιμένουν να τις δοκιμάσεις. Πάμπολλες ετικέτες από το εξωτερικό και την Ελλάδα, ζεστά και νόστιμα πιάτα, μουσική που ακολουθεί την τεχνοτροπία του χώρου, σέρβις εξαιρετικό και πάντα στις καλύτερες τιμές. Το Bier Center λειτουργεί και σας γεμίζει ζυθοεμπειρίες από το 2010.

Bier Center (8)

Ο Αντώνης Μελανός, η ψυχή και ο ιδιοκτήτης του Bier Center είναι εκεί για να ακούσει τις προτιμήσεις σας, αλλά και να σας προτείνει και ο ίδιος μοναδικές μπύρες που μπορούν να συνοδευτούν από ιδιαίτερα πιάτα που θα επιλέξετε. «Το Bier Center γεννήθηκε για να βοηθήσει τον κόσμο της Λάρισας να δοκιμάσει, να γευτεί και να απολαύσει καινούργιες γεύσεις που θα μπορούσε να βρει μόνον στο εξωτερικό», λέει ο ίδιος.

Bier Center (3)

Φανταστείτε ότι μόνιμα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα από 300 – 400 κωδικούς μπύρας, αλλά κάθε χρόνο και κάθε εποχή το κωδικολόγιο αναπροσαρμόζεται και σε ετήσια βάση ξεπερνά τους 1.000 κωδικούς! «Κάθε φεστιβάλ μπύρας έχει τις δικές του γεύσεις τις οποίες φέρνουμε κι εμείς. Η πιο σπάνια μπύρα που έχουμε είναι μια μοναστηριακή από το Βέλγιο είναι μπουκάλι 330 ml  και στοιχίζει 18 ευρώ», λέει ο κ. Μελανός.

Bier Center (15)

Βέβαια δεν θα μπορούσε ένας τέτοιες χώρος να μην φιλοξενεί και ελληνικές μπύρες κυρίως από μικρές ζυθοποιίες. Υπάρχουν τον τελευταίο καιρό και μπύρες με πρόσθετα φρούτων που αξίζει να δοκιμάσετε καθώς ξεπερνούν τα συνηθισμένα. «Ο Λαρισαίος φαίνεται να προτιμά πιο κλασσικές γεύσεις. Προτιμά κυρίως lager και pils. Όμως αγαπά και τις ελληνικές μπύρες από μικρά ζυθοποιία», σημειώνει ο ιδιοκτήτης του Bier Center.

Bier Center (13)

Το Bier Center στηρίζει τις μικρές ελληνικές ζυθοποιίες. Στην εξίσωση της γεύσης αναπόφευκτα μπαίνει και ο καλός μεζές. «Μαζί με κάθε μπύρα θα απολαύσετε διαφορετικούς μεζέδες, από αυτούς που έχετε συνηθίσει. 12-13 κωδικοί για λουκάνικα. Κάθε εβδομάδα όμως υπάρχει και το gest λουκάνικο που μπορείτε να απολαύσετε», καταλήγει ο κ. Μελανός.

Μπείτε λοιπόν στο ξεχωριστό κόσμο του ζύθου, όπως σας ταξιδεύει με τον δικό του τρόπο το Bier Center και δεν θα χάσετε…

Bier Center (11)

info

Bier Center Est 2010

BeerBQ Gastropub

+Bottle Shop

Facebook: Bier Center Larisa

biercentergr@gmail.com

26 Anthimou Gazi str.,41222 Larissa, GR

T: +30 2410259703, +306951927792

ΠΗΓΗ: SUMMER 2018

Διαβάστε επίσης: