Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στην Όσσα ο Δήμαρχος Τεμπών
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

Στην Όσσα ο Δήμαρχος Τεμπών

Στην Όσσα ο Δήμαρχος Τεμπών

Στο Εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανό στην Όσσα όπου τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός το Σάββατο το βράδυ παραμονή της εορτής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος,ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Αργυρίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Έξαρχος και ο πρόεδρος της  Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος.

Το ίδιο βράδυ στην κεντρική πλατεία της Όσσας ο Μορφωτικος Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας διοργάνωσε το 9ο άνταμωμα με χορευτικά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου, του χορευτικού ομίλου Θεσσαλονίκης και του παιδικού τμήματος  της Όσσας.

kollatos-ossa (3)

Στην εκδήλωση απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Λαδόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος τόνισε την σημασία αυτής της εκδήλωσης, που σκοπό  έχει να διατηρήσει  και να ενισχύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά η οποία μεταλαμπαδεύεται άφθαρτη στις νεότερες γενιές με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει συνέχεια και ενδυνάμωση στη σχέση μας με αυτή την γη, τη γη των προγόνων μας.

kollatos-ossa (4)

Να  συγχαρώ  το Δ.Σ του δραστήριου  συλλόγου της Όσσας για την σημερινή διοργάνωση της εκδήλωσης όπως επίσης και τα χορευτικά τμήματα της Όσσας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου και του χορευτικού ομίλου Θεσσαλονίκης για την ωραία βραδιά που μας προσφέρανε  .

Από την πλευρά μας ως Δημοτική αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίζουμε σε κάθε σας εκδήλωση.

kollatos-ossa (1)

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι  κ. Ιωάννης Αργυρίου και Αστέριος Σαϊτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Έξαρχος και Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος της  Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, μέλη τοπικού συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων κι φορέων της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: