Ελλάδα » Αιματηρή «βεντέτα» πίσω από το φονικό στο Αμάρι Ρεθύμνου

Αιματηρή «βεντέτα» πίσω από το φονικό στο Αμάρι Ρεθύμνου

Αιματηρή «βεντέτα» πίσω από το φονικό στο Αμάρι Ρεθύμνου

Ένταση επικρατεί στο χωριό Άνω Μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο, μετά την δολοφονία 63χρονου, χθες το μεσημέρι, από 24χρονο συγχωριανό του.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, ο 24χρονος που διέφευγε, συνελήφθη και κρατείται, ενώ αναζητείται ο αδερφός του 25 ετών που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μαζί με τον 24χρονο όταν πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών, που από χθες βρίσκονται στην περιοχή με στόχο να αποτραπεί διένεξη μεταξύ των δύο οικογενειών, τελέστηκε η κηδεία του 63χρονου.

Πληροφορίες φέρουν τις δύο οικογένειες να έχουν διαφορές, με κυρίαρχη τον θάνατο του παππού του 24χρονου πριν από 8 χρόνια, γεγονός που όπως κουβεντιάζεται στην περιοχή είχε δημιουργήσει ένταση μεταξύ μελών των οικογενειών του 24χρονου και του θύματος.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ανάκριση στον εργαζόμενο αλλοδαπό από την Αλβανία ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του 63χρονου την ώρα της επίθεσης και όπως έχει ήδη αναφέρει, στήθηκε ενέδρα στην οποία συμμετείχαν δύο αυτοκίνητα που έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο του 63χρονου.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης: