Κόσμος » Τραγωδία στην Κύπρο! Νεκρά 11χρονα κορίτσια στην άσφαλτο

Τραγωδία στην Κύπρο! Νεκρά 11χρονα κορίτσια στην άσφαλτο

Τραγωδία στην Κύπρο! Νεκρά 11χρονα κορίτσια στην άσφαλτο

Νεκρά είναι δύο κορίτσια 11 ετών, σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Κύπρο.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όταν όχημα το οποίο οδηγούσε 40χρονη με επιβαίνοντες τέσσερα παιδιά, εξετράπη της πορείας του, σύρθηκε στο οδόστρωμα, χτύπησε στο διαχωριστικό και αναποδογύρισε μέσα στο διαχωριστικό.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν ακαριαία τη ζωή τους τα δύο κορίτσια, ενώ δύο αγόρια, 14 και 15 ετών, όπως και η οδηγός, γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι η γυναίκα δεν ήταν μητέρα και των τεσσάρων παιδιών, αλλά μόνο των δύο και είχε πάει να παραλάβει τα παιδιά από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς επέστρεφαν από εκδρομή και πήγαιναν στα σπίτια τους στην Πάφο.

Το ένα από τα δύο 11χρονα κορίτσια ήταν κόρη της.

Κύπρος - τροχαίο δυστύχημα - 11χρονα

Κύπρος - τροχαίο δυστύχημα - 11χρονα

Κύπρος - τροχαίο δυστύχημα - 11χρονα

Κύπρος -τροχαίο - δυστύχημα

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού, Φίλιππο Παπαηλία, «δυστυχώς, βρήκαν ακαριαίο το θάνατο δυο 11χρονα κορίτσια τα οποία προφανώς δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας, ενώ το ένα εκτινάχθηκε και καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο», είπε και πρόσθεσε ότι «η οδηγός και τα άλλα δυο παιδιά έμειναν εγκλωβισμένα στο αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκαν και φαίνεται να μην είναι σοβαρή η κατάσταση τους».

Διαβάστε επίσης: