Παραπολιτικά » Οι αγάπες δεν κρύβονται…

Οι αγάπες δεν κρύβονται…

Οι αγάπες δεν κρύβονται…

Πραγματικά επίκαιρη αποδείχθηκε η ερώτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου στον υπουργό Παιδείας για τις Πανελλήνιες, μια και την ημέρα της συζήτησής της αναρτήθηκαν οι βαθμοί των μαθητών. Όποτε έγινε πανελλήνιο θέμα. Ο Λαρισαίος βουλευτής ξεκίνησε, λοιπόν, την παρέμβασή του με αναφορά σε αυτό το γεγονός: «Κύριε Υπουργέ, καθώς σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμοί των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά που έγραψαν καλά και να ευχηθώ να πετύχουν στις σχολές που επιθυμούν, ώστε τελειώνοντας να προσφέρουν τις γνώσεις τους στην ελληνική κοινωνία. 

Αλλά και στα παιδιά που δεν τα πήγαν καλά θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, να αναζητήσουν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα τα επόμενα βήματά τους. Επιμένω να λέω ότι η ζωή είναι πολύ πιο σύνθετη και με περισσότερες επιλογές απ’ όσες εμείς προσπαθούμε να τη στριμώξουμε». 

Ο Μάξιμος που άσκησε κριτική για «αντιφατικές δηλώσεις που δημιουργούν σύγχυση σε μαθητές και γονείς» καταθέτοντας τα σχετικά πειστήρια στα πρακτικά της Βουλής, άκουσε με σκεπτικισμό τις νέες εξαγγελίες Γαβρόγλου για νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια έως τέλος του μήνα. Τουλάχιστον, σχολίαζε μετά, «ο Γαβρόγλου ανταποκρίθηκε άμεσα στην επίκαιρη ερώτηση σε αντίθεση με συναδελφους του, όπως ο Τόσκας, που περιμένει η επίκαιρη να καταστεί… ανεπίκαιρη για να έρθει στη Βουλή».

Βλέπετε, οι… αγάπες του γαλάζιου σκιώδη υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν κρύβονται…

Τ.Κ.

Διαβάστε επίσης: