Ελλάδα » «Γίνονται θαύματα !» – Αυτή είναι η 55χρονη που βρέθηκε να επιπλέει με το στρώμα της ανοιχτά της Κρήτης !

«Γίνονται θαύματα !» – Αυτή είναι η 55χρονη που βρέθηκε να επιπλέει με το στρώμα της ανοιχτά της Κρήτης !

«Γίνονται θαύματα !» – Αυτή είναι η 55χρονη που βρέθηκε να επιπλέει με το στρώμα της ανοιχτά της Κρήτης !

Η περιπέτεια της Ρωσίδας γιατρού ευτυχώς είχε αίσιο τέλος αφού εντοπίστηκε σε απόσταση 7 μιλίων από το Ρέθυμνο όπου έκανε διακοπές !

Την περιπέτεια της ζωής της έζησε η 55χρονη Ρωσίδα γιατρός Όλγα Κουλντό που παρασύρθηκε με το στρώμα θαλάσσης στα ανοικτά και εντοπίστηκε και διασώθηκε μετά από 21 ώρες να επιπλέει 7 μίλια από την παραλία του Ρεθύμνου όπου βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα !

Η 55χρονη εντοπίστηκε από ένα περιπολικό σκάφος που κάνει περιπολίες ανοικτά της Κρήτης. Η ίδια αφού επέπλεε στη θάλασσα με το στρώμα της για μια ολόκληρη νύχτα υπέστη σοβαρά εγκαύματα αφού πέρασε αρκετές ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς καμία προφύλαξη και νοσηλεύεται με αφορμή την έκθεση της στον ήλιο που της προκάλεσε επιπλέον και καρδιολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα και υποθερμία μετά από την υπερέκθεση της στον ήλιο.

Ανακουφισμένη η κόρη της Γιούλια – παραγωγός τηλεόρασης – δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης » Κι όμως θαύματα συμβαίνουν». Η ίδια ανέφερε ότι η μητέρα της, γιατρός που ειδικεύεται στους διαγνωστικούς υπερήχους κυριολεκτικά κάηκε από τον ήλιο μέχρι την εντοπίσουν οι αρχές.

Η 55χρονη γυναίκα από το Ζελένογκραντ κοντά στη Μόσχα, έκανε τις διακοπές της στο Ρέθυμνο μαζί με τον 59χρονο σύζυγο της Όλεγκ και την 28χρονη κόρη τους Γιούλια. Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν τις αρχές όταν η 55χρονη δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά το απογευματινό της μπάνιο στη θάλασσα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: