Αθλητισμός » Ο Ρονάλντο «έσπασε» τον πάγο σε Μαρτσέλο και Τραμπ

Ο Ρονάλντο «έσπασε» τον πάγο σε Μαρτσέλο και Τραμπ

Ο Ρονάλντο «έσπασε» τον πάγο σε Μαρτσέλο και Τραμπ

Η συμμετοχή της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην επίσημη επίσκεψη του Προέδρου, Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως σημειώνουν μάλιστα οι Πορτογάλοι, ήταν κάτι που χρησίμευσε για να «σπάσει ο πάγος», ανάμεσά τους.

«Μην ξεχνάτε ότι η Πορτογαλία έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Το όνομά του είναι Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν πάτε στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μην ξεχνάτε ότι η Πορτογαλία είναι ακόμα εκεί και θέλει να κερδίσει», είπε ο Πορτογάλος πολιτικός, ενώ ο Τραμπ απάντησε: «Είναι αλήθεια, η Πορτογαλία έχει ένα καλό τουρνουά. Και πες μου: πόσο καλός είναι ο Ρονάλντο; Είσαι εντυπωσιασμένος;».

Η συνέχεια από τον Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Συνεπώς, θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε ένα επιτυχημένο Μουντιάλ», είπε πριν ακούσει την «πρόκληση» του Τραμπ: «Έτσι και πάει ποτέ ο Κριστιάνο για πρόεδρος ξέρετε λοιπόν ότι θα κερδίσει». Ο Μαρτσέλο σκέφτηκε και απάντησε: «Ξέρεις, θα σου πω: Η Πορτογαλία δεν είναι σαν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι λίγο διαφορετική… ».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: