Εκπαίδευση » Η ΕΛΜΕ Λάρισας ευχαριστεί…

Η ΕΛΜΕ Λάρισας ευχαριστεί…

Η ΕΛΜΕ Λάρισας ευχαριστεί…

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας με τη λήξη των μαθημάτων και αυτής της  σχολική χρονιάς «θέλει να ευχαριστήσει τους εθελοντές καθηγητές που προσέφεραν ανιδιοτελώς τη διδασκαλία και την καθοδήγησή τους σε όσους μαθητές μας χρειάστηκαν ενισχυτικά μαθήματα.

Οι εκπαιδευτικοί που συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου – Δικτύου Αλληλεγγύης της ΕΛΜΕ παραδίδουν μαθήματα αφιλοκερδώς με μόνο κίνητρο τη χαρά της προσφοράς και  της αναγνώρισης και εκτίμησης  από τους ίδιους τους μαθητές και τους γονείς τους.

Οι εκπαιδευτικοί διεκδικούμε την έγκαιρη με την έναρξη του σχολικού έτους λειτουργία όλων των θεσμών ενίσχυσης της μορφωτικής προσπάθειας των παιδιών στο εκπαιδευτικό σύστημα και στηρίζουμε το δικαίωμά τους στην Αντισταθμιστική Εκπαίδευση.

Το ΔΣ θα συνεχίσει την υποστηρικτική του δράση  για τους μαθητές που χρειάζονται  στήριξη και ενίσχυση στα μαθήματά τους ελαφρύνοντας τις οικογένειές τους από την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, για όσο και όπου η Πολιτεία δεν καλύπτει τα κενά στην ικανοποίηση των αναγκών».

Διαβάστε επίσης: