Αθλητισμός » Τριάντα χρόνια γιορτάζει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας

Τριάντα χρόνια γιορτάζει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας

Τριάντα χρόνια γιορτάζει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας

Λαϊκή και παραδοσιακή βραδιά διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας με τον τίτλο «30 χρόνια Ιστορίας και συνεχίζουμε», με συνδιοργανωτή τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α. Ο. Μυραϊκός την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ. στην πλατεία της Νίκαιας.

Στην εκδήλωση, όπως και ο τίτλος της καταγράφει, η οποία πραγματοποιείται για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου θα τιμηθούν από τις διοικήσεις των συλλόγων ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛΛ Αστέριος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτριος Ντούγκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτριος Μπουχλαριώτης, οι αείμνηστοι πρόεδροι του ΓΣΝ Απόστολος Ακριβούλης, Κωνσταντίνος Ψαρούλης και Αλέξανδρος Χαϊτίδης, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Βασίλειος Γκιγκιούλης Χρήστος Παρασκευόπουλος, Θεόδωρος Περιστερόπουλος, Χριστίνα Ονάσογλου, Θεμιστοκλής Σολωμός και Σπύρος Μπαντάνας και τα, επί σειρά ετών, διατελέσαντα μέλη του ΔΣ Γρηγόριος Μπατάλας, Κωνσταντίνος Γκορτσίλας, Χρήστος Μπαταγιάννης, Παύλος Μπόζαρλης και Αθανάσιος Γκιγκιούλης.

Στην εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ θα εμφανιστεί το συγκρότημα του Γιώργου Αραμπατζή με τη Δέσποινα Μαύρου στο τραγούδι.

Διαβάστε επίσης: