Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στα «Θερινά Δρώμενα» ο Κ. Κολλάτος

Στα «Θερινά Δρώμενα» ο Κ. Κολλάτος

Στα «Θερινά Δρώμενα» ο Κ. Κολλάτος

Στο Συκούριο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος το Σάββατο το βράδυ  στην μουσικοχορευτική εκδήλωση «Θερινά Δρώμενα» που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Συκουρίου  με την συμμετοχή των χορευτικών  τμημάτων  του Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου και Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρει :

KOLLATOS-THERINA DROMENA (3)

«Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Δημουλό, τα μέλη του ΔΣ ,στον χοροδιδάσκαλο κ. Βασίλη Καραβασίλη, τον χοροδιδάσκαλο του Μ.Ε.Σ Καλοχωρίου  κ. Μιχάλη Τσακνάκη, την χοροδιδάσκαλο παιδικών τμημάτων του Συκουρίου κα Ευαγγελία Λανάρα και φυσικά στους χορευτές γι’ αυτήν την μοναδική βραδιά.

Μία αξιέπαινη συμμετοχή και μια ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση που έδωσε μια διαφορετική πινελιά στα δρώμενα του Μ.Ε.Σ Συκουρίου. Οι συμμετέχοντες βγάλανε τον καλύτερο τους εαυτό στην πολιτιστική αυτή εκδήλωση για να ψυχαγωγήσουν το κοινό τους!

KOLLATOS-THERINA DROMENA (1)

Ως Δημοτική Αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και μέσα από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος θα στηρίζουμε  τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο».

 

Διαβάστε επίσης: