Ελλάδα » Οδηγούσε με την Porsche, με 300 χλμ. και μετέδιδε live στο Facebook

Οδηγούσε με την Porsche, με 300 χλμ. και μετέδιδε live στο Facebook

Οδηγούσε με την Porsche, με 300 χλμ. και μετέδιδε live στο Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti.gr, ένας Ηρακλειώτης οδηγός, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει τη νέα του Porche επιχείρησε να δοκιμάσει την ταχύτητά της στον ΒΟΑΚ, έναν από τους χειρότερους δρόμους στην Ευρώπη όπου έχουν γίνει πολυάριθμα δυστυχήματα, ενώ μετέδιδε live την προσπάθειά του στο Facebook, να πιάσει τα 300 χλμ.
«Κατά την διάρκεια της διαδρομής μάλιστα, την οποία την έκανε με το ένα χέρι στο τιμόνι και με την άλλη στο κινητό μεταδίδοντας προκλητικά την διαδρομή του τρόμου, καλούσε ταυτόχρονα στο τηλέφωνο και φίλους του, λέγοντάς τους πως οδηγεί σαν να παίζει playstation, όπως ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, την ώρα που προσπερνά από δεξιά και από αριστερά, οποιοδήποτε όχημα βρεθεί μπροστά του. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την διάρκεια της δολοφονικής του οδήγησης, ακούγεται να βρίζει όταν συναντά μπροστά του … αργούς οδηγούς, καθώς του κόβουν τη φόρα!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βίντεο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και ο οδηγός, ο οποίος και το είχε ανεβάσει, το κατέβασε άρον άρον.

Στη σελίδα του στο Facebook, ωστόσο, υπάρχουν πολλά παρόμοια βίντεο που δείχνουν το κοντέρ να γράφει 200 χλμ., σε νυχτερινή οδήγηση, επίσης στον ΒΟΑΚ.

Διαβάστε επίσης: