Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » «Λουκιανός Κηλαηδόνης» θα ονομαστεί χώρος μουσικών εκδηλώσεων στο Μεταξοχώρι Αγιάς

«Λουκιανός Κηλαηδόνης» θα ονομαστεί χώρος μουσικών εκδηλώσεων στο Μεταξοχώρι Αγιάς

«Λουκιανός Κηλαηδόνης» θα ονομαστεί χώρος μουσικών εκδηλώσεων στο Μεταξοχώρι Αγιάς

Σε δήλωση της Άννας Βαγενά επισημαίνονται τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά η οικογένειά μου κι εγώ πληροφορηθήκαμε ότι με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου, θα δοθεί το όνομα του Λουκιανού σε υπαίθριο χώρο της Κοινότητας Μεταξοχωρίου, στον οποίο πραγματοποιούνται μουσικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για τον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μεταξοχωρίου, δηλαδή του παλιού κτιρίου του «Παρθεναγωγείου», το οποίο είναι και η έδρα του Συλλόγου.

Λουκιανος Κηλαηδονης Μεταξοχωρι (1)

Ο Λουκιανός αγαπούσε ιδιαίτερα το Μεταξοχώρι, που για εμάς είναι «το χωριό μας», με το μικρό σπιτάκι μας, στο οποίο έχουμε περάσει ευτυχισμένες στιγμές σαν οικογένεια. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, ο Λουκιανός τραγούδησε στην πρώτη Γιορτή του Κερασιού στην πλατεία του χωριού. Είναι, λοιπόν, τιμή για εμάς αυτή η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου.

Η ονοματοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Ιουλίου 2018, στις 9:30μμ και θα συνοδεύεται από συναυλία με τραγούδια του Λουκιανού, στην οποία θα συμμετέχει η Χορωδία Γυναικών Μεταξοχωρίου υπό τη διεύθυνση της κ. Δήμητρας Μπουρντένα και οι μουσικοί Γιάννης Αντωνόπουλος στο μπουζούκι και Νίκος Γρίβας στην κιθάρα.

Επίσης, θα τραγουδήσουν ο Δώρος Δημοσθένους και η Μαρία Κηλαηδόνη.

Είσοδος ελεύθερη».

Διαβάστε επίσης: