Λάρισα » Ζήτησε να δει Γαβρόγλου ο Καλογιάννης για τη συνένωση
ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Ζήτησε να δει Γαβρόγλου ο Καλογιάννης για τη συνένωση

Ζήτησε να δει Γαβρόγλου ο Καλογιάννης για τη συνένωση

Φαίνεται πώς ήρθε η ώρα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης να αναλάβει δράση αναφορικά με την συνένωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το ΤΕΙ. Ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ζήτησε συνάντηση με το υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου την ερχόμενη Παρασκευή καθώς οι πληροφορίες θέλουν το υπουργείο να είναι κοντά σε μια τελική πρόταση. «Η πρόταση αυτή δεν πρέπει να έχει μόνο ακαδημαϊκά κριτήρια αλλά πρέπει να ακουμπά και την κοινωνία» σημείωσε με νόημα. Μάλιστα πρότεινε την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να γίνει μια σύσκεψη φορέων για το θέμα.
Από την πλευρά της η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου ανέφερε ότι η πόλη θα πρέπει να διαμορφώσει μια κοινή δική της πρόταση ενώ εξέφρασε τις επιφυλάξεις της μήπως πλέον όταν υπάρξει το τελικό σχέδιο να είναι αργά.
Ο Πρώην δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης από την πλευρά του επεσήμανε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει για την συνένωση δεν είναι θετικά και κατέληξε «ίσως πρέπει να αφήσουμε την κατάσταση ως έχει».

Διαβάστε επίσης: