Εκπαίδευση » Σχολεία » Καλοκαιρινή γιορτή στην Παιδική Στέγη Λάρισας

Καλοκαιρινή γιορτή στην Παιδική Στέγη Λάρισας

Καλοκαιρινή γιορτή στην Παιδική Στέγη Λάρισας

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της  Παιδικής Στέγης. Τα μικρά παιδιά για μια ακόμη φορά ενθουσίασαν τον κοινό που παρακολούθησε την παράσταση, η οποία  ήταν αφιερωμένη στον Οδυσσέα Ελύτη.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (14)

Οι μικροί μαθητές, ντυμένοι ναύτες, γοργόνες, αστεράκια, μενεξέδες,  μαγισσάκια και με οδηγό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα, μίλησαν , τραγούδησαν και χόρεψαν  παρουσιάζοντας  τον νομπελίστα  Οδυσσέα Ελύτη μέσα από τα ποιήματα του, μελοποιημένα από τους Θεοδωράκη και Χατζηδάκη ,  παρασύροντας  τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους στο μυθικό βασίλειο του Αιγαίου του ποιητή, ο οποίος ομολόγησε το όνειρό του για να μας δωρίσει το φως της ψυχής του το παντοτινό.

Σημειωτέον ότι η γιορτή άρχισε με την ανάρτηση της σημαίας του «Αειφόρου Σχολείου», καθότι φέτος η Παιδική Στέγη έχει πιστοποιηθεί ως αειφόρο σχολείο από την επιτροπή αειφόρου σχολείου ,το υπουργείο Παιδείας και την ελληνική επιτροπή της UNESCO, λαμβάνοντας και το σήμα του Αειφόρου  Σχολείου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (13)

Η γιορτή έκλεισε αποχαιρετώντας τα παιδιά του νηπιαγωγείου  με ένα ειδικό αφιέρωμα σε αυτά , τα οποία συγκινημένα, λαμβάνοντας τα αναμνηστικά τους,  τραγούδησαν τον ύμνο της Παιδικής Στέγης.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (12)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (15)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (11)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (10)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (9)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (8)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (7)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (6)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (16)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (1)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (2)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (4)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (5)

Διαβάστε επίσης: