Οικονομία » Η JYSK άνοιξε το 18ο κατάστημά της στα Τρίκαλα

Η JYSK άνοιξε το 18ο κατάστημά της στα Τρίκαλα

Η  JYSK άνοιξε το 18ο κατάστημά της στα Τρίκαλα

Οι κάτοικοι των Τρικάλων αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα το νέο μεγάλο κατάστημα της Δανέζικης αλυσίδας με όλα τα είδη για το σπίτι και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων, την γκάμα και την ποιότητα των προϊόντων της JYSK.

JYSK-ΤΡΙΚΑΛΑ (3)

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που ευχήθηκε στο προσωπικό του καταστήματος καλές δουλειές ενώ τόνισε ότι είναι καλό να γίνονται νέες επενδύσεις και να ανοίγουν καινούργιες θέσεις εργασίας στην πόλη.

Η JYSK επεκτείνει το δίκτυό της στην Ελλάδα με εντυπωσιακούς ρυθμούς καθώς ήδη μετρά 18 καταστήματα με 5 από αυτά να έχουν ανοίξει το τελευταίο εξάμηνο ενώ 3 ακόμα αναμένονται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

JYSK-ΤΡΙΚΑΛΑ (2)

Στη Θεσσαλία η JYSK διαθέτει πλέον 3 καταστήματα αφού εκτός από το κατάστημα των Τρικάλων που εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και το κατάστημα της Λάρισας στη Γιάννουλη που άνοιξε το 2015, πρόσφατα εγκαινιάστηκε και το δεύτερο κατάστημα της JYSK στη Λάρισα, στη Λ. Καραμανλή.

Πλέον σειρά για να αποκτήσει κατάστημα JYSK έχει η πόλη των Ιωαννίνων καθώς τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ιωαννίνων είναι προγραμματισμένα για τα τέλη Ιουλίου.

JYSK-ΤΡΙΚΑΛΑ (4)

Διαβάστε επίσης: