Λάρισα » Τρίτη μηχανοκίνητη πορεία στη Λάρισα για τη Μακεδονία
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τρίτη μηχανοκίνητη πορεία στη Λάρισα για τη Μακεδονία

Τρίτη μηχανοκίνητη πορεία στη Λάρισα για τη Μακεδονία

Τρίτη μηχανοκίνητη πορεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στη Λάρισα και θα εκκινήσει στις 8 μ.μ. από την Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης:

«Επειδή Έθνος είναι η συλλογική συνειδησιακή μας ταυτότητα που φέρουμε ως Έλληνες. Επειδή αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα είναι η αιτία της ύπαρξης του Έθνους μας παρά τις συμπληγάδες που πέρασε το γένος μας διαχρονικά.

Είναι η αιτία που διατηρήσαμε την γλώσσα μας τα ήθη ,τα έθιμα μας και την επίγνωση της καταγωγή μας αιώνες χωρίς ύπαρξη Ελληνικού Κράτους, όπως ήταν και η επανάσταση του Έθνους του 1821.

Αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα σήμερα είναι που επαναστατεί και δεν ανέχεται την παράδοση της Μακεδονικής ιθαγένειας και την εκχώρηση του Ονόματος που είχαν ορίσει οι πρόγονοί μας στην Ελληνίδα Γη της Μακεδονίας.

Επειδή η παράδοση που επιχειρεί το πολιτικό κατεστημένο είναι προδοσία της συνειδησιακής ταυτότητας μας (δηλ. του Έθνους μας), καλούμαστε όλοι να σταματήσουμε αυτή την προδοσία με την συμμετοχή όλων μας στην 3η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ που θα εκκινήσει την Τρίτη 26/6 και ώρα 8μμ από την ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ… ΤΟ ΟΡΘΟΝ… ΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!».

Διαβάστε επίσης: