Ελλάδα » Ανήλικη άρπαξε από τον λαιμό υπάλληλο ζαχαροπλαστείου – Η συνεργός της άδειαζε το ταμείο

Ανήλικη άρπαξε από τον λαιμό υπάλληλο ζαχαροπλαστείου – Η συνεργός της άδειαζε το ταμείο

Ανήλικη άρπαξε από τον λαιμό υπάλληλο ζαχαροπλαστείου – Η συνεργός της άδειαζε το ταμείο

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο Ρομά κοριτσιών, ηλικίας 21 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και διάπραξη κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη τριών Ρομά ανήλικων κοριτσιών, δύο 14χρονες και μία 15χρονη, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, η 21χρονη και η 13χρονη το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πάτρα εισήλθαν σε ζαχαροπλαστείο, όπου η 13χρονη όρμησε και άρπαξε από τον λαιμό την υπάλληλο και απειλώντας την αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από το ταμείο, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς η υπάλληλος φώναξε βοήθεια και φοβήθηκαν πως θα γίνουν αντιληπτές από περαστικούς.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι δυο Ρομά εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν.

Από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι η 21χρονη και η 13χρονη ενεργώντας από κοινού με τις τρεις ακόμη ανήλικες συνεργούς τους, είχαν διαπράξει με τη μέθοδο της απασχόλησης τις τελευταίες 10 ημέρες, στην Πάτρα, ακόμα τρεις κλοπές με την μέθοδο της απασχόλησης, σε καταστήματα, όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και διάφορα καλλυντικά. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης: