Δήμοι Νομού » Δήμος Φαρσάλων » Φάρσαλα: Μαζικές παραιτήσεις υποψηφίων και εφορευτικής επιτροπής στο ΚΙΝΑΛ

Φάρσαλα: Μαζικές παραιτήσεις υποψηφίων και εφορευτικής επιτροπής στο ΚΙΝΑΛ

Φάρσαλα: Μαζικές παραιτήσεις υποψηφίων και εφορευτικής επιτροπής στο ΚΙΝΑΛ

Όλα έδειχνα οτι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών οργανώσεων θα διεξαγόταν σε ήρεμο κλίμα μέχρι την συνάντηση της νομαρχιακής του Κινήματος Αλλαγής στα Φάρσαλα την Κυριακής (17/06).

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι παραιτηθέντες, εκ των οποίων και η μέχρι πρότινος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στα Φάρσαλα Κυριακή Παναγιωτοπούλου καταγγέλλουν την υπονόμευση και τον παρασκηνιακό έλεγχο της διαδικασίας ανάδειξης υποψηφίων της Δ.Ο. στα Φάρσαλα και δηλώνουν την παραίτηση των υποψηφιοτήτων τους και της εφορευτικής επιτροπής.

Αναλυτικά η επιστολή παραιτήσεων

«Όλο το προηγούμενο διάστημα ήμασταν εμπράκτως παρόντες βάζοντας πλάτη για την Προοδευτική Παράταξη για να μπορούμε σήμερα να συζητάμε για την προοπτική της. Μια προοπτική όμως η οποία υπονομεύεται από παλαιολιθικές πρακτικές διορισμένων θεσμικών παραγόντων.

Τις τελευταίες ημέρες βιώσαμε καταστάσεις οι οποίες δεν τιμούν την ιστορία της προοδευτικής παράταξης στο νομό μας. Μέσα από παρασκηνιακές μεθόδους και από συμπαιγνίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο διορισμένος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λάρισας. Επιχειρήθηκε  τεχνηέντως ο παρασκηνιακός έλεγχος της διαδικασίας ανάδειξης υποψηφίων της Δ.Ο στα Φάρσαλα.

Την Τετάρτη 20/06/2018 στις 10:00μ.μ. ήταν γνωστές 7 υποψηφιότητες ενώ στις 10:20μ.μ, γίνανε 9. Αν το αφήναμε και άλλο χρονικό διάστημα θα γινόταν περισσότερες. Οι τρόπος ήταν διαβλητός γιατί κάποιοι γνώριζαν τις υποψηφιότητες – μετά από ομολογία του Γραμματέα της Ν.Ε.-για να κάνουν τα παιχνίδια τους. Είχαν γνώση ποιες υποψηφιότητες κατατίθεντο. Με αυτό τον τρόπο κάνανε παρασκηνιακό σχεδιασμό με παιχνίδι στημένο, όχι σε βάση ίση των υποψηφίων. Αυτό δημιουργεί άνισες συνθήκες και για άλλη μια φορά μας παραπέμπει στο παρελθόν και όχι σε κάτι νέο.»

Για αυτούς τους λόγους αποσύρουμε τις υποψηφιότητες μας οι:

Αθανάσιος Αργυράκης
Ευγενία Τσιάκαλου
Κυριακή Παναγιωτοπούλου
Κωνσταντία Μπένου-Παπακωνσταντίνου
Σοφία Ταστεμίρογλου
καθώς και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής:

Αμαλία Δημουλά (πρόεδρος)
Ιουλία Εγγλέζου
Παρασκευή Αρσενοπούλου

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: