Οικονομία » Στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας μέλη της ΕΣΠΕΘ

Στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας μέλη της ΕΣΠΕΘ

Στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας μέλη της ΕΣΠΕΘ

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΕΣΠΕΘ, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Κατά την συνάντηση ενημερωθήκαν για τα δρώμενα του Εμπορικού Συλλόγου και της αγοράς της Λάρισας και  από την πλευρά τους ενημερώσαν το Σύλλογο περί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δύο σωματεία και εξετάσθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας επ’ ωφελεία των μελών εκατέρωθεν. Κοινά αποδεκτή άποψη ότι τα μνημονιακά χρόνια έπληξαν πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά στάθηκαν και αφορμή για συνεργασίες και αλληλοβοήθειες.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για την εγκάρδια φιλοξενία και  αναμένει με χαρά την υλοποίηση της συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής αγοράς της Λάρισας με παράλληλη προσφορά προνομίων  στα μέλη – στρατιωτικούς.

Στην παρούσα συνάντηση παρέστησαν από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σίνης, η Γεν. Γραμματέας κ. Λιάγκουρα Ελένη, ο Οικονομικές Επόπτης κ. Ευσταθίου Κων/νος και τα μέλη κ. Μαργαρίτης Αθανάσιος και κ. Φιλιππόπουλος Χρήστος και από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το Μέλος κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς».

Διαβάστε επίσης: