Πολιτισμός » Εντυπωσίασε ο Γιάννης Αγγελάκας (φωτ.)
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Αγγελάκας (φωτ.)

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Αγγελάκας (φωτ.)

(φωτό tsantopoulos)

Σήμερα, τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ, οι αντιθέσεις μοιάζαν να μεγαλώνουν για ν’ αποδείξουν πως η καλή μουσική είναι ΜΙΑ.

Για του λόγου το αληθές, στην Κεντρική Σκηνή την αρχή έκαναν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC. Με εργαλεία τους γκάιντες, λύρες, νταούλια, πετάλια, αλλά και την αστείρευτη ενέργεια και το χιούμορ τους, παρέσυραν στο διάβα τους κάθε αναστολή, οδηγώντας σε ένα πρωτόλειο γλέντι καθώς ανάμειξαν τις μεγάλες τους αγάπες, την παράδοση με τον σκληρό ήχο. Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Για να συνεχίσει ο εμβληματικός Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C. Ανήσυχος και δημιουργικός, πάντα πιστός στη ροκ σκηνή ξεσήκωσε  με επιλογές από τη μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και με κομμάτια από τον νέο του δίσκο με τίτλο ” Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια”. Το album αυτό είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά μαζί με τους 100°C και αποτέλεσμα πειραματισμών και προβληματισμών σχεδόν δύο χρόνων.

Στη Σκηνή Γ΄εκκίνηση με παραδοσιακά και λαϊκά με το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής Μελωδία και έκλεισε με τους Πλήρη Ντάξει, την κομπανία που ακολουθεί την παράδοση του προπολεμικού ρεμπέτικου τραγουδιού φέρνοντάς την στο σήμερα.

Και στη Σκηνή Β΄ηλεκτρονική μουσική από τους καλύτερους: Mageo / Mr. Sibal / Jose Amba.

Το Φεστιβάλ όμως, δεν είναι μόνο μουσικό. Δεκάδες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες, περίμεναν μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος, να συνδημιουργήσουν, να ψυχαγωγηθούν.

Δείτε φωτογραφίες

Αγγελάκας 1

Αγγελάκας 2

Αγγελάκας 4

Αγγελάκας 5

Αγγελάκας 6

Φεστιβάλ Πηνειού 1

Φεστιβάλ Πηνειού 2

Φεστιβάλ Πηνειού 3

Διαβάστε επίσης: