Παραπολιτικά » Τι διαβάζει ο Αγοραστός στο δρόμο για τις εκλογές
ΜΕ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ

Τι διαβάζει ο Αγοραστός στο δρόμο για τις εκλογές

Τι διαβάζει ο Αγοραστός στο δρόμο για τις εκλογές

Είναι καιρός που απ΄ότι φαίνεται που ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός προετοιμάζεται για την μάχη στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές. Αυτό φάνηκε από τα βιβλία που διαβάζει. Σήμερα και ενώ αναμενόταν η έλευση της Έλενας Ράπτη για την υπογραφή Συμφώνου που αφορά στην κακοποίηση των παιδιών παρατηρήσαμε ότι στο γραφείο υπήρχαν δύο σημαντικά βιβλία πάνω στο γραφείο του. που μάλλον αυτόν τον καιρό διαβάζει ο Περιφερειάρχης.

Το ένα  βιβλίο αφορά στον Εμανουέλ Μακρόν και ονομάζεται «Επανάσταση». Ως υποψήφιος ακόμη ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, αφηγείται για πρώτη φορά την προσωπική του ιστορία, τις εμπνεύσεις του, το όραμά του για τη Γαλλία και το μέλλον της σ’ έναν νέο κόσμο που βιώνει έναν μεγάλο μετασχηματισμό, σαν αυτόν που βίωσε η ανθρωπότητα τα χρόνια της Αναγέννησης και της εφεύρεσης της τυπογραφίας.

Βιβλίο 2

Το δεύτερο βιβλίο όμως αφορά την προετοιμασία του για τις Περιφερειακές Εκλογές που έρχονται. Πρόκειται για το οδηγό επικοινωνίας του γνωστού Λαρισαίου επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ με τίτλο «Πως να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος οδηγός, που προσφέρει πρακτικές πληροφορίες για κάθε υποψήφιο που ετοιμάζεται να μπει στη μάχη των επόμενων Εκλογών. Με τρόπο άμεσο, απλό και κατανοητό, καθοδηγεί τον υποψήφιο βήμα βήμα σε όλα τα στάδια του προεκλογικού αγώνα, μέχρι τη νίκη. Το βιβλίο δεν είναι αποτέλεσμα απλής μελέτης και θεωρητικής προσέγγισης του χώρου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βιβλίο 1

Αν μη τι άλλο ο Περιφερειάρχης ετοιμάζεται….

Π.Γ.

Διαβάστε επίσης: